Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

może przyszla mamusia

Polecane posty

Gość gość

Ona jest niepoczytalna . Właśnie założyła kolejny temat tym razem marcowki 2015 . Każdego miesiąca ta sama komedia tylko nazwy miesięcy się zmieniają i tak od dawna. Natura jednak idealnie zorganizowala to wszystko ze nie każda kobieta zostaje matka bo po co mnożyć wadliwe geny?

Gość gość
Nudna jest juz naprawde

Gość gość
Durna pipa

Gość gość
ja założyłam tylko jeden temat i to już jak ciąża była wiadoma i termin też.. luty/marzec 2013 a i tak wypadłam z grupy bo urodziłam w styczniu ha ha ha :D

Gość gość
Niech sąsiad się za nią weźmie,to może w końcu zaskoczy i przestanie co miesiąc wypisywać te bzdury.

Gość gość
szkoda mi tej pani , ale naprawde troche to denerwujace . teraz zalozyla majowki a pare dni temu temu byl lipiec, juz sama nie wiem co ona testuje? owulacje ciąze czy moze jeszcze cos innego?

Gość gość
Noooo.. i wszystko według grafiku.... Zakłada temat....podnieca się, ze za kilka dni "testuje"...z dnia na dzień podnieca się coraz bardziej..i nagle- buch- testuje!!! - @ nie ma i dwóch kresek też nie ma, więc idzie sobie z ów tematu i zakłada nowy na następny miesiąc... żałosne to jest....tu by się przydał specjalista od głowy...