Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki polecacie niekapek i bidon ze słomką dla dziecka powyżej roku?

Polecane posty

Gość gość

Synek ma 15 msc. na razie mam bidon canpol, ale mam wrażenie, że synek mocno musi ciągnąć by się napić i szybko mu się odechciewa. woli normalnie ze słomki, ale zależy mi na czymś co będzie mógł sam obsługiwać. kubek lovi 360 nie sprawdził się w ogóle. co polecacie?

Gość gość
Z canpolu jest fajny niekapek z silikonowym dziubkiem.

Gość gość
ja polecam kubek ze słomką firmy momma

Gość Ekspert Philips AVENT
Dzień dobry. Na Pani prośbę odpowiedziało kilka osób, niemniej sądzę, że wypowiedzi w wątku nie wyczerpały w pełni zainicjowanego tematu. Jak widać, każdy rodzic ma inne preferencje dotyczące kubeczków dla dzieci, co jest zupełnie zrozumiałe. Wspomniane wyżej kubki ze słomką rekomendowane są przez logopedów jako akcesoria wspomagające rozwój mowy u dzieci - właściwie aktywizują mięśnie zlokalizowane w okolicach ust. Wybierając odpowiedni kubek radzę zwrócić uwagę na materiał, z którego wykonano w nim słomkę – kubek , wyposażony w miękką, silikonową słomkę nie zaburzy prawidłowego rozwoju zgryzu u dziecka. Dobrze, jeśli słomkę można schować w obrotowej pokrywce - znacząco ułatwia to higienę użytkowania produktu poza domem. Do tego radzę wybrać produkt renomowanej marki, aby mieć stuprocentową pewność, że będzie on w pełni bezpieczny w użytkowaniu dla Pani synka. Jeśli będzie miała Pani dodatkowe pytania, proszę pisać bezpośrednio na adres: ekspert@philips.com Ekspert Philips Avent, udziela porad i odpowiada na pytania internautów związane z produktami Philips Avent, a także opieką nad dziećmi i karmieniem. Zapraszam do dyskusji lub kontaktu bezpośredniego

Gość gość
Syn ma niekapek lovi z którego kapie.