Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chusteczki nawilżające bez PEGOW itp

Polecane posty

Gość gość

Taki luźny temat , poniewaz czytam sklad tego co kupuje doszlam do wniosku ze chusteczki pampers (zielone,biale) oraz Dada to jedno goffno nafaszerowane peg,alkoholem,substancjami zapachowymi , parabenami :-o:-o i ze zdziwieniem wynalazlam chusteczki Tesco loves baby bez tych ulepszaczy ! Kosztują cos ok 4,5zl i w 98%składają się z wody bez zapachu to mój hit ;) troche gorsze są te z biedry fitti ale lepsze od pampersów i dad za smieszne pueniadze;)

Gość gość
ja za to zachwycam się marką carrefour (mleczne chusteczki czy coś takiego)...w sam raz nawilżone, delikatny prawie niewyczuwalny zapach, wielkość ok, nie rwą się...super :)

Gość gość
A co jest ten peg?

Gość gość
Polecam blog www.srokao.pl dziewczyna która go prowadzi w dziale analizy pisze o wielu kosmetykach, chusteczkach etc dostępnych na rynku i analizuje je pod względem składu. Ja za jej poleceniem używam Fitti z Biedronki(3 paczki za 9,99:)) ) i dada ale uwaga tylko seria cotton. Te zwykle są do bani. Polecane są tez m.in. Chusteczki te nowe z Tesco, chusteczki Real quality. Poczytajcie te analizy bo warto. Nie tylko w kwestii chusteczek:)

Gość gość
Pampersy są przereklamowane i nafaszerowane chemia :-o

Gość gość
Ja uzywam z hippa ale drogie są bo paczka ok 12zl kosztuje

Gość gość
husteczki z netto są najlepsze, bez pegów, parabenów, subst. zapachowych i innych gówien 80szt za 4zł

Gość gość
A co to pegi ?