Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

flirt czy zdrada

Polecane posty

Gość gość

ostatnio przeczytałem na czacie żony na fb przez przypadek , że "romansuje" z pewnyn kolega z pracy teksty typu: on do niej"ciekawe jaką mine bys miała jakbym Cię wymeczył" a moja żona"no nie protestowała bym" albo ona do niego , że "ide spać juz " a on do niej" ja bym Ci nie dał spać"albo on coś do niej , że wpadnij na kolacje rano cie odwiozę... albo on do niej "wpadnij do mnie , bedziemy cicho " a moja żona do niego" wątpie:)" a on do niej"gorąco mi"potem on do niej"mam isc spać? sam???" i wiele innych co nie spamietałem te wiadomości były ze stycznia .... aż się we mnie zagotowalo? co mam zrobic? spytać ja o to?

Gość gość
ładnie się zona zabawia ci

Gość gość2233
Jak zapytasz to utniesz sobie źródło wiedzy;/ Będzie bardziej uważała, kasowała itp Z drugiej strony ciężko nei zapytać, chociaż nie bardzo wiem na jaka odp liczysz;/

Gość gość
Jeszcze nie panikuj, może to tylko takie luźne rozmowy Jednak musisz coś zrobić zanim nie będzie za póżno

Gość gość
Jak by mój facet tak romansował, to bym go kopnęła w dupkę!!! Taka już jestem wiedźma :) Ale.....kobietkom wszystko wolno, przecież nie zdradzamy, tylko flirtujemy:)

Gość gość
to co mam się martwic czy nie? może to tylko wygłupy były! sam juz nie wiem

Gość Asiulllllla244
Dobra powiem co myślę... Jak ja bym była na miejscu Twojej kobiety i tak bym pisała z facetem, to byłby to początek czegoś fajnego ;) Lepiej z nią porozmawiaj, ale nie łagodnie jak baranek, tylko ostro! No co jak co, ale takie rzeczy pisać z kolegą z pracy?:/

Gość gość
nie rozumiem to co pisala byz z facetem czy nie? ladnie puszczalskie jesteście....

Gość gość
tez tak kiedys pisalam z facetem z tym, ze dla nas obu bylo jasne, ze to sa tylko zarty. Poza tym nie widywalismy sie, nie pracowalismy razem ani nic z tych rzeczy (dawny kolega z podstawowki) dla mnie tego typu teksty nic nie znaczyly, troche mi podbudowal samoocene to fakt, bo czulam sie w tamtym okresie fatalnie. Po jakims czasie wyznal, ze cos poczul i to byl moment w ktorym postanowilam to zakonczyc bo zaczelo isc w zlym kierunku. Nie mowione, ze od razu ona Cie zdradza, moze sie w ten sposob dowartosciowuje bo dla mnie to kompletnie nic nie znaczylo, jedynie z roznica ze ja z nim sie nie widywalam w ogole.

Gość gość
powiem wam ze to mogą być tylko żarty, jak od stycznia do tej pory nie ma juz innej korespondencji z takimi gadkami to tym bardziej to po prostu mogły być wygłupy, istnieja tacy panowie zgrywający się w taki sposób a jej odpowiedzi nie były az tak jednoznaczne przynajmniej te co przytoczyłes