Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wszystko na raz

jeśli nie wyjdzie mi z tym facetem to sie zabije

Polecane posty

Gość wszystko na raz

zabije się, a coś już się psuje... nie jest tak jak dawniej połknę jakąś truciznę, mam dosc porazek i niepowodzen albo on, albo zaden

Gość gość
albo on albo zaden wiec bedziesz sama najwyzej po co umierac

Gość wszystko na raz
po co mam zyc sama? dla kogo/? moze zajść z nim w ciażę zanim się rozstaniemy? teraz jest w pracy i od rana żadnego smsa, nic kompletnie, zero odzewu

Gość gość
wiec sensem twojego zycia jest twoj facet? nie masz wlasnych pasji, zainteresowan? nie masz rodziny, przyjaciol? marzen, dla ktorych warto zyc? jesli tak, to nawet mi ciebie nie zal

Gość gość
tego kwiatu jest pół światu, dlaczego masz się zabiajać przez jakiegos jednego?

Gość gość
Dlaczego tak piszesz?Myślę że masz dla kogo żyć jak nie dla niego to dla matki,ojca,przyjaciół,rodziny.To nie koniec świata,jeżeli nie pisze nie jest ciebie wart?Dlaczego tak zabiegasz o tego faceta?Rozumiem,że musisz go kochać ale czy on Ciebie kocha?Nie zmusisz nikogo do miłości.Jest tyle facetów na świecie....uwierz mi nie jesteś sama z tym problemem....Wbrew pozorom świat jest piękny,to tylko ludzie potrafią być żli.Nie załamuj się,masz siłę....to tylko zły okres,ale to minie.Nie wiem co więcej napisać,bo nie piszesz kim ten człowiek jest dla Ciebie i jakie relacje was łączą?

Gość wszytsko na raz
ciągle boje sie,ze pozna jakaś inna kobietę, ze sie zakocha w niej nagle. mysle, ze mnie zdradza, przegladam jego telefon, wiadomosci, ale nic nie znajduje

Gość gość
A ciąża to bardzo zły pomysł.....

Gość gość
noxelia to ty??

Gość gość
Nie martw się, faceci już są tacy dziwni i nic nie poradzisz... Mnie też teraz jeden olewa i nawet nie wiem czy się odezwie. Oni są często niezrozumiali to nie znaczy ,że z Tobą jest coś nie tak a szczególnie się wycofują jak poczują ,że za nimi biegasz

Gość gość
Nie rób tak,jeżeli on nie daje żadnych powodów do zazdrości.Takim postępowaniem stracisz jego na pewno.Związek to zaufanie,szczerość,bliskość zrozumienie.... .Ja bym tak nie mogła żyć.Skoro jest z Tobą to Ciebie kocha....Nie zabieraj jemu wolności,nie ograniczaj i przestań kontrolować-bo zacznie się dusić....