Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dusia379

wybór dobrego ginekologa

Polecane posty

dzień dobry ,mam bardzo ważne jak dla mnie pytanie, czy ktoś może mi polecić dobrego ginekologa który nie zdziera fortuny z człowieka, zależy mi na tym aby lekarz był kompetentny i nie drogi,jesli ktoś ma świeże info proszę o maila z nazwa adresem cenami za wizytę i poszczególne badania, była bym bardzo wdzięczna za rzeczowa odpowiedz,

Gość gość
Jeszczcze przydaloby sie miasto, bo to jezt forum ogolnopolskie

Gość dusia379
fakt :-) mieszkam w Elblągu, chodzi mi o lekarza prowadzącego praktykę na terenie Elbląga,

Gość gość
Patrz akurat ja jestem w elblaga:-) pisalam wyzej:-) osobiscie polecam dr macinkiewicz, przyjmuje prywatnie na traugutta. Cena wizyty stala, na kazdej wizycie badanie, usg dopochwowe i przez brzuch w ciazy. Ma bardzo dobry sprzet, w tym usg 3 d. Poza tym lracyje w wojewodzkim i jesli cos sie dzieje tam mozna jej szukac. Kub po prostu do niej dzwonic, jesli aktualnie nie moze odebrac tel to zawsze oddwania:-)

Gość gość
Za wizyte bierze 110 zl, w tym sa badania ktore napisalam powyzej. Nie naciaga na niepotrzebne badania, wizyty i to tez dla mnie byl ogromny plus. Ceny wszedzie w elblagu sa dosyc podobne tylko z podejsciem do pacjentek troche roznie

cena wizyty stała a mianowicie ?chodzi mi o cene za wizytę badanie ginekologiczne , usg, bo jak wiadomo niektórzy lekarze biorą za wizytę wyznaczona sumę i w tym nasz badania i usg wliczone, wiec dla tego pytam

Gość gość
110 zl, - czyli wizyta z badaniem i usg.

Gość gość
Namiar znajdziesz na jej stronie internetowej, tam tez jest dokladny adres. Ogolnie polecam tez dr ladynskiego jest wolisz ginekologow facetow. Bierze troche wiecej i ma specyficzny sposob bycia' ale to naprawde dobry fachowiec.

dzięki bardzo, lecz wole raczej pójść do kobiety:-)dziekuje za info mam nadzieje ze nie będzie dużego czasu oczekiwania i dostane się szybko:-)