Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam koleżanki!

Polecane posty

Gość gość

Witam, Jestem dziewczyną w wieku 18 lat. W tym roku skończyłam liceum i dysponują wielkimi pokładami wielkiego czasu. Jestem wielką optymistką, która kocha życie, świat i wszystkie jego elementy. Kocham podróże, ale na mojej drodze pojawił się problem, z którym nie mogę sobie poradzić - brakuje mi kompana do wycieczek. Szukam osoby w podobnym wieku - najchętniej tej samej płci, która finansowo może sobie pozwolić na wycieczkę, ale co najważniejsze zależy jej nie tyle na odpoczynku, all inclusive i leżeniu plackiem na plaży, co samym odkrywaniu piękna i kultury nowych miejsc. Mam ogromną wiedzę historyczną i geograficzną dlatego mogłabym się nią dzielić na każdym kroku. Jednak oczywiście to nie wszystko. Jak każdy - lubię też czasem zaimprezować, pośmiać się do rana, poznać nowych ludzi i próbować nowe rzeczy. Chciałabym zwiedzić nietuzinkowe miejsca, które nie figurują na szczytach list z ofertami turystycznymi. Mam ogromne grono znajomych, lecz nie łączą nas wspólne zainteresowania. Jestem osobą o miłej aparycji i nienagannych gabarytach. Jedyne na czym mi zależy to osoba, która lubi spontaniczne wycieczki, podchodzi do życia z dystansem. Odważna, zabawna, przebojowa. Nie, nie jestem lesbijką - od dwóch lat mam chłopaka. Nie jestem też porywaczem, czy g****icielem dlatego na pierwszą wycieczkę, na której się poznamy możemy wybrać tę zupełnie zorganizowaną przez biuro. Oferuję świetną zabawę, magię wspomnień, niezapomniane przeżycia. Interesuję się sztuką, modą, muzyką (rock klasyczny, brit rock), trochę też sportem, dlatego może bywać też ciężko! Mam rodzinę w wielu krajach świata i mogę załatwić świetnie kwatery jeśli ktoś byłby zainteresowany. Oto mój email, czekam na odpowiedzi. czerwcowa@onet.com.pl

Gość gość
bump

Gość Paulinka 2
Szkoda, że jestem za stara :(