Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość winnicka123

Ruchy w brzuchu jak w ciąży a jej brak?

Polecane posty

Gość winnicka123

Witajcie, od kilku tygodni czuję ruchy w brzuchu, to nie jelita i tez nie chodzi mi o pulsowanie tuż przy pępku. Są to ruchy jak podczas ciąży, czasami czuje też kopnięcia - takie delikatne z lewej strony(częściej), z prawej (rzadziej). Byłam u pani ginekolog ale ona nic nie wydumała obejrzała mnie od środka i powiedziała tylko, że szyjka czysta. Badanie trwało może 30 sekund. Wysłała mnie na badanie trasnwaginalne usg, ale muszę czekać do 27 czerwca na badanie - tak już jest nawet prywatnie. Ostatnie okresy miałam normalne ale zbytnio się tym nie sugeruje bo u mnie tak już jest że okres to u mnie bardziej krwawienie, trwa góra 3 dni, tylko są bóle, ale przez te ostatnie miesiące bóle były mniejsze. Robiłam testy ciążowe ale negatywne. Dziewczyny, może któraś z was miała podobne odczucia. Bo ja już nie wiem czy wariuje czy co...

Gość gość
Miałam takie coś. Spanikowałam, ze jestem w ciąży, bo wcale nie mam okresu odkąd sobie załozylam wkładke hormonalną (mirene). I sie przestraszyłam, że mimo spirali wpadka. Aż sobie robiłam testy ciążowe - negatywne. Trwało to okolo 2-3 miesięcy, a potem przeszło.

Gość winnicka123
Dzięki za pocieszenie, zobaczymy co będzie dalej;)