Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

17Lat a ciaza

Polecane posty

Gość gość

Zajde w ciaze tylko dlatego zeby wynies sie z domu mam dosc tego syfu

Gość gość
A co sie dzieje u Ciebie w domu

Gość gość
Alkohol rzadzi!!

Gość gość
Ale w tak mlodym wieku chcesz sie decydowac na dziecko? Masx chlopaka mowilas mu o swoim pomysle

Gość gość
Niemam wyboru, jak zajde w ciaze to wtedy bede mogla wystapic o jakies lokum dla samotnej matki, w domu warunkow mieszkaniowych niema a o jedzeniu i czystozci nie wspomne mam dosc tego syfu! mam chlopaka ale nic mu nie mowilam bo pewnie by sie nie zgodzil, ale musze zaryzykowac zeby zaczac zyc normalnie

Gość gość
To nie jest tak latwo jak sie wydaje. Jeszcze troche i na studia wyjedxiesz. Dxiecko to odpowiedzialna decyzja. Ja urodzilam jak milam19 lat. Dzis juz corka ma 10 fkt mamy mala roznice wieku i rewelacyjna relacje ale poczatek byl trudny. Kto Ci pomoze jak bedxiesz chciala pojsc na studia

Gość pan skrobanka
myslisz ze chałupy od reki rozdaja ? jak zajdziesz i zobacza ze nie ma warunków to pierwsze co zrobia to zabiora ci dzieciaka . wtedy zacznie sie piekło, ludzie beda wytykac palcami ze niby sama oddałąs, ze puszczalska jestyes itd. sa inne sposoby.

Gość gość
to co mam zrobic? jakie sposoby jesli chodzi o pomoce spoleczne to nic nie zrobily