Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Judyta_

wqrwia mnie te egoistyczne baby które zamiast kp wybierają mm

Polecane posty

Gość gość
Ja nie karmie piersia bo mialam malo mleka i maly darl sie caly czas,wiec nie chcac glodzic dziecka zdecydowalam sie na butle

nie można mieć mało mleka. Dziecko darło się cały czas bo chciało być cały czas przy piersi, a przy noworodku i niemowlaku to normalne.

Gość Mi ladyyyyy
Takie jedno pytanie. Co Cię obchodza cudze dzieci? I niby dlaczego cię wqrwia fakt, ze ktoś karmi mm z wygody? Nie rozumiem.

Gość gość
Jak by chcial byc przy piersi to nie dudlil by z butelki jak szalony

Gość gość
dulil butelke ,bo mu dawalas :D

Gość gość
Nie bo byl glodny,a z cyca prawie nic nie lecialo

Gość gość
Bo sobie potem odciagalam laktatorem

Gość gość
Sancja ze z ciebie mleko lecialo jak z dojnej krowy tonie znaczy ze wszystkie tak maja

Gość gość
ja wiem czy mm to wygoda???Raczej bym powiedziala,ze mm karmia kobiety ,ktore nie umieja karic piersia.Niestety ,ale w dzisiejsze czasy kobiety traca instykt macierzynski i traca umijetnosci karmienia.Piers to wygoda tylko poczatki sa ciezkie ,bo dziecko przy piersi non stop ,ale juz 2 czy 3m dziecko sie karmi co 2 godz ,potem juz co 3 .Jak jest 6m w ciagu dnia karmi sie 4 do 5razy ,reszta to stale pokarmy.Ja stracilam pokarm calkowicie przez chorobe I pobyt w szpitalu jak wrocilam do domu z dwoch piersi po 6godz sciagnelam 20ml.Zaczelam od nowa pobudzac laktacje I przystawialam dziecko non stop I pokarm wrocil.Nie wierze w brak pokarmu ,bo sama przez to przeszlam I wiem,ze jak sie chce to potrafi.Najczestrzy blad mam to :dziecko krzyczy to jest glodne,wiec dam mm :). Ale szczeze ....mnie to nie obchodzi kto I czym karmi,wazne ,ze moje dziecko ma to co najlepsze :)

Gość gość
Ale jestes glupia,to co mam nie karmic dziecka przez 3 dni poki nie pobudze laktacji,nie jarmienie dziecka nazywa sie znecanie sie

dziecko jak ssie to zawsze coś wyssie. Piersi nigdy nie są puste, szczególnie gdy dziecko jest cały czas przystawiane.

Gość gość
to daj swoje wymię innym

Gość gość
Tylko wyobeaz sobie ze to mu nie starczalo.ssal i sie denerwowal bo nic nie lecialo

Gość gość
Kochanienka wystarczy popatrzec na dziecko izobaczyc czy je czy nie

Gość gość
Chyba niektore maja hopla na punkcie kp.ja tam wole miec najedzone i szczesliwe dziecko a ono wypoczeta i rownie szczesliwa matke.ale jak wolicie nie majac mleka meczyc dzieciaka to wasza sprawa

Gość gość
Judyta a może w ramach ratowania dzieci mm wyjmij swoje dojary pełne życiodajnego eliksiru zapewniającego wieczne i dostatnie życie i karm, karm, karm, bedziesz miała tak pobudzoną laktację że mleko będzie płynąć jak z kranu , koleżanka Sancja chętnie ci pomoże