Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak powinny wygladać zareczyny ?

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny otwarcie mówicie facetom aby się oświadczyli ? Czy wolicie żeby wyszło to samo z niego ? Zawsze myslalem ze facet oswiadcza sie dziewczynie tak "z zaskoczenia" a nie tak na siłe

Gość gość
?

Gość gość
Mój facet marudził że jakiś pierścionek trzeba już kupić itp a ja mu na to że jeszcze mamy czas i żeby przypadkiem sam nie kupował bo sama chce sobie wybrać a jakieś romantyczne zaręczyny nie daj Boże publiczne zupełnie odpadają. Ja już wiem że ten człowiek chce spędzić ze mną resztę życia i na każdym roku o tym mówi i nie potrzebuje nic, w sumie nawet ten pierścionek mi nie potrzebny -ostatnio był wątek o zagubionym pierścionku zaręczynowym i awanturze między partnerami - otóż ani ja ani on nie wkurzyłby się o taką pierdołę. Żadne z nas nie jest sentymentalne i nie przywiązujemy wagi do materialnych symboli i ogólnie dóbr. Mam 24 lata.

Gość dzie  wica
Jak powinien wyglądać sex?

Gość dzie  wica
Dziękuję za odpowiedź, pięknie to ująłeś. Milutki jesteś, wiesz?

Gość dzie  wica
Taki milutki, że aż do schamrania, wiesz?

Gość dzie  wica
Ja też wiem. Zawsze na gadaniu się kończy. '(

Gość dzie  wica
Tak wiem, z mojej. '(

Gość fjolsfinna
Ja bym sobie sama chciała wybrać pierścionek i na pewno nie chcę jakiejś publicznej szopki. Wystarczy, żeby kupił jakiś wiecheć, uklęknął i oświadczył się używając do tego Szekspira. najlepiej oświadczyn z Henryka V. I jestem cała jego i na wieczność.

czy ty babo wredna ale dobra w lozku wyjdziesz za mnie bez zamiaru wsadzenia mi noza w moje szerokie plecy?🌼

Gość dzie  wica
Kolega zaprezentował jak powinny wyglądać idealne oświadczyny. Prosimy o opinie. :)

Gość dzie  wica
Aaaaaale gdybym była wredną babą i dobrą w łóżku to wyszłabym za ciebie. ❤️

to w ogole jest niedopowiedzenie. mowa jest o wychodzeniu za a wiekszosc kobiet rozumie to sformulowanie tak"czy bedziesz mnie nosil na recach dopoki nie przytyje a ty dostanjesz przepukliny i bede musiala sie puscic z jakims zdrowszym modelem?"

Gość dzie  wica
Chcesz powiedzieć że od swojej wybranki będziesz oczekiwał wierności?

no chyba ze zgodze sie na niewiernosc zareczyny to wydarzenie spoleczne. zdrada po slubie rowniez. przewaznie wiaze sie to z noszeniem ciezkich uprzykrzajacych zycie rogow dlatego niemplanuje malzenstwa aczkolwiek nie wykluczam zwiazku partnerskiego na zasadach opracowanych wspolnie:)

w ogole nie rozumiem jak dwoje kochajqcych sie ludzi moze zyc wg kontraktu sporzadzonego przez osoby trzecie. to dla mnie zagadka. zgadzaja sie na warunki narzucone im z zewnatrz a pozniej dziwia sie ze tak szybko milosc sie wypalila

Gość dzie  wica
A co z Twoją wiernością? Czy ewentualna kandydatka do związku partnerskiego będzie mogła liczyć na takową, a jeśli tak to czy również dozgonną?

Gość dzie  wica
Mówiłam ci już że jesteś taki, taki taki

ostatnie na co mam ochote to krzywdzenie osoby ktora kocham. jezeli przyjdzie mi to do glowy tzn ze jej nie kocham i zwiazek trzeba zakonczyc

Gość dzie  wica
Zapomniałam dodać że w razie zaznaczenia opcji "dozgonnej" należy sobie od razu wybrać sobie rodzaj śmierci...

Gość dzie  wica
Ale bo nie dokończyłam zdania - taki do zeżarcia.

Gość dzie  wica
Przepraszam za ten chaos wypowiedzi; to przez późną godzinę. Grzeczne dziewczynki już śpią o tej porze.