Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

teściowa buntuje szwagra na swoją dziewczynę JAK POMÓC CO ROBIC

Polecane posty

Gość gość

Witajcie,kochane Kafeterianki. Tak sobie pomyślałam, że może pomożecie, doradzicie? Nie wiem co robic, a nie chce zrobic rodzinnego buntu. Może na początku kilka słów o mojej teściowej:) Ma dwóch synów, męża i ciągłą potrzebę kontroli, rządzenia, wtrącania się, manipulowania. Teśc popija i mam wrażenie, że przez to. Szwagier o któym mowa w temacie wyjechał za granice, ponoc dlatego, że rodzicie sie kłócili. Ja z mężem przeszłam z teściową PIEKŁO. Na szczęscie mąz sie postawił , ograniczyliśmy kontakty i jest dobrze:):):) Niestety ostatnio byłam świadkiem, jak teściowa buntuje szwagra na sowją dziewczyne. Jest on w związku od 4 lat, ma 31 lat. Mieszka z nią , ale ona jest z innego rejonu Polski. Nie przyjeżdza do jego domu rodzinnego (zgadnijmy dlaczego?:P). Ostatnio mają jakiś kryzys, czy coś... I podam kilka przykładów- dzwoni jego dziewczyna, teściowa NIE POZWALA mu odebrac (po co ona za tobą wydzwania?)... Inny przykład- szwagier mówi, że ona chciała jechac na urlop do Grecji teściowa zaczyna go buntowac - NIE, NIE musisz w sierpniu przyjechac tutaj do nas, bo ciocia z wujkiem mają 50 rocznice ślubu- łapie za telefon , dzowni do tej ciotki i krzyczy "AREK BĘDZIE NA ROCZNICY" i z uśmiechem- teraz nie masz wyjścia. Problem w tym, że dziewczyna jest cicha, szwagier taki podatny na manipulacje. Tesciowa go okłamuje, mówi np. że...była w szpitalu, albo że podejrzewają u niej raka !!!!!!!!! Wyobrażacie sobie?

Gość gość
a dlaczego boli cię zycie innych ludzi ? postanowiłaś pomóc szwagrowi czy dokuczyć tesciowej ? które z tych dwóch ?

Gość gość
Mąż próbował pogadac z nim, mówi- "co ty matki słuchasz, o kobiete zadbaj, rodzine zakładaj"... Nawet teśc powiedział "Następnym razem bez kobity swojej to ty sie tu nie pokazuj"...A teściowa? Zaczęła płakac, udawac atak serca - przeciez ja jestem stara, moze nastepnych odwiedizn nie dożyje...

Gość gość
no cóż facet ma swój rozum i mamusia na szantaż zawsze go weźmie. ty nic na to nie poradzisz. panowie z tej rodziny powinni w końcu zamknąć mamusi gębę. :D

Gość gość
może jak go ta dziewczyna oleje to pójdzie po rozum do głowy, ty sie nie wtracaj, b ciebie na pewno nie poslucha. jak juz to pogadaj z jego dziewczyna, powiedz ze tez swoje przeszlas