Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gracjanna

rimmel które lakiery?

Polecane posty

Gość gracjanna

które lakiery rimmela są według was najlepsze? aha i którą kolekcję wolicie rity ory czy kate moss?

Gość Gryczannna
Rita Ora najlepsza, te kolory mnie rozbrajają, kupłam już 4 sztuki ale jeszcze poluję :D rimmel jest spoko bo ma fajna trwałość za ok pieniądze, wole niż jakies essie, które się rozwarstawiaja i psuja szybko :/

Gość gość
nieeeee, kate moss lepsza kolorystycznie (no i te szminki <3<3<3), ale generalnie mi sie lepiej trzyma na pazurach manhattan a cenowo podobnie sie przedstawiają.

Gość hanutka11
dla mnie zdecydowanie rita ora, kolorystyka fantastyczna taka letnia, a jak dorwie się promo to cena śmieszna wręcz :D bo 6zika ;d jakoś w porządku,choć na ogół wolę astora lakiery po tym względem

Gość hiveka
gdzie znajdę rita ora za 6 zeta? :O to moje ulubiony lakiery maybeline, ta kolekcja jest obłęęęędna!

Gość hanutka11
rita to rimmel, nie maybelline, obczaj w naturze, możesz to zrobić przez fejsa,bo wrzucają zdjęcia gazetek

Gość baronowapisz
ta rimmel z kate moss była bombowa, takie klasyczne kolory nude i czerwienie, bardzie sexy i dojrzałe

Gość hanutka11
fajnie,bo teraz przy zakupie lakierów rimmel, w tym letnich promocjach w rossmanie czy naturze,możemy też pomóc w ten sposób innym, bo 1% z ich sprzedaży idzie na konto fundacji DKMS, lubię jak można pomóc innym

Gość baronowapisz
ja widziałam teraz promocję w hebe na te lakiery, je też obejmuje ta akcja z DKMS?