Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosia56

samotnosc w wieku 58 lat

Polecane posty

Witam Jestem osoba samotna mimo ze mam rodzine. Moje dzieci poszly w swiat a maz zapomnal ze ja istnieje.Jestem chora na stawy, cierpie z tego powodu. Nie mam pracy bo zostalam zwolniona przez chorobe .Siedze w domu i placze bo calymi dniami siedze sama.Szukam podobnej osoby kobiety . Moglabym z nia podyskutowac. Czekam na odpowiedz.Pozdrawiam

Gość Gość007
Witaj Nie chcę się wymądrzać ale nie sądzisz że o swoje potrzeby trzeba zadbać? W sensie znajomych, jakieś hobby itp? Dzieci są po to aby odchodziły w świat, a mąż i rodzina to nie nianie czy laski na podporę. Nie płacz i nie użalaj się nad sobą bo wpędzisz się w większy dołek. Chroba chorobą ale umysł masz sprawny, więc rusz głową. Napewno nie daleko Ciebie też są takie osoby ale musisz najpierw wyjść z domu, zagadać do ludzi itp. Powodzenia

Gość gość
Witam Nie uzalam sie nad soba bo wychodze do ludzi, dzieci przychodza do mnie ale chodzi oto ze nie mam bratniej duszy z ktora moglabym porozmawiac o wszystkim takiej osoby od ;serca;. Brakuje mi tego. Chore kolana ograniczaja mnie. Hobby zawsz kosztuje a moj maz pracuje i mnie utrzymuje i w tym jest problem dosc spory.

Gość gość
Ale nogi chyba masz zdrowe i chodzić możesz. Nawet jak masz chore kolana czy stopy to każdy lekarz powie Ci, że ******* świeżym powietrzu jest najlepszym lekarstwem. A jeśli chodzi o hobby to np. spacery po okolicy, parku, lesie - nic nie kosztują, obserwowanie przyrody jest także za darmo. Zamiast siedzieć i narzekać, wyjdź z domu. Jakiś aparat w rękę, nawet ten w komórce i można robić ciekawe zdjęcia. Będziesz miała i zajęcie i czym pochwalić się dzieciom oraz mężowi. Rusz się, potrzebujesz słońca. :)