Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój brat się obraził bo nazwałam jego żonę nierobem i leniem.

Polecane posty

Gość gość

Mój brat ma żonę i 15 letnie dziecko. My mieszkamy po prawej stronie mieszkania(ja mąż i nasza 6 letnia córka),oni po lewej. Ja z mężem pracujemy. Tam tylko brat. Bratowa przyłazi pożyczać 20,50 zł . Albo czy zapłacimy za czynsz ich część a oni nam oddadzą za tydzień i tak w kółko. Niestety los chciał,że jeszcze trochę musimy razem pomieszkać! Brat pracuje na budowie,nie może iść do stałej pracy bo z jednej pensji się nie utrzymają. Ostatnio źle się czuł(to ciężki zawód) i miał tydzień wolnego. Ale za Chiny ona idiotka do pracy nie pójdzie. Mam czasami ochotę ich wypieprzyć a nie mogę bo mieszkanie jest wspólne! Ich dziecko 15 letnie nawet samo nie obierze banana bo ona zrobi to za niego. My jeden wielki pokój+kuchnia(2pok),a oni malutki pokoik połączony z kuchnią(1pok). Nie mam już siły,k***a mać nie mam ! Pomagam,bo to mój brat i mi go szkoda. Ona twierdzi,że on ze zdrowiem udaje,i że 50 latek na budowie lata a on leniwy. Nie mówiąc już,że jak spytałam a co z emeryturą waszą,to odpowiedziała,że czy dożyję do emerytury. Zawsze syn dorośnie i pomoże im. Współczuję tej niedorajdzie co sama banana nie obierze,że będzie utrzymywać rodziców. Nic by mnie to nie obchodziło gdybyśmy mieszkali osobno,a tak mamy wspólne opłaty. A ona do pracy nie pójdzie,ostatnio z nią się pokłóciłam jak przylazła po smalec! Co za p******* ludzie na tym świecie,w długi wpadną,pożyją na smalcu z chlebem a pracować bleee. Powiedziałam jej zamieszkaj sama i rób co chcesz,albo niech Cię stać będzie na spanie całe dnie,a nie płacimy za was! Jak nią potrząsnąć?

Gość gość
To się zebrałaś na potrząsanie, co wcześniej ci nie przeszkadzało? :P

Gość gość
Co mieszkanko po rodzicach i sie kisicie razem hehe to przez tyle lat bylo sie wyprowadzić jak towarzystwo damulce przeszkadza

Gość gość
tyle lat razem mieszkacie? a jakie są szanse że ktoś sie wyprowadzi?

Gość gość
niezły kołchoz :O I tak się wzajemnie podsłuchujecie w trakcie pieprzenia i wasze dzieci na to patrzą ? Ja pye/r/dole idź, ku/r/wa i nie wracaj :O :O

Gość gość
niektórzy ludzie tacy są, nie mają kasy na jedzenie a do roboty nie pójdą. mam podobną bratową, dziecko 7 lat, nie pracuje....w domu bałagan, śpi do 12-tej w południe a wieczorami....nocami gra w gry na kompie....dobrze że chociaż z nią nie mieszkam....ale żal mi brata też.