Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On nie dochodzi

Polecane posty

Gość gość

Najpierw się do mnie dobiera, wchodzi we mnie, porusza się trochę, potem trzeba mu wziąć do buzi, potem znowu wchodzi we mnie i tak w kółko pół nocy, a on nie dochodzi. Mam dość powoli, bo ile można, zwłaszcza że wychodzi na to, że jemu nie sprawia to przyjemności. Co jest nie tak? Czy po prostu te typy tak mają?

Gość gość
Żył sobie kiedyś chłopiec, który uwielbiał czytać. Czytał wszystko, co mógł dostać w swoje ręce, uwielbiał chodzić do swojej ulubionej księgarni. Pewnego dnia, chłopiec uświadomił sobie, że przeczytał wszystko, co sklep ma do zaoferowania. Podszedł do właściciela i spytał, czy może kupić jakąś książkę, której nie zna. Właściciel powiedział, że tak. Sięgnął po książkę o tytule ŚMIERĆ. Sprzedał go ucieszonemu chłopcu po obniżonej cenie 50 zł. Ostrzegł go jednak, alby nigdy nie spoglądał na tylną okładkę książki. Cóż, chłopak wrócił do domu i zadowolony zaczął czytać powieść. Zawsze jednak zastanawiał się, co znajduje się z tyłu książki. Pewnego dnia pokusa była zbyt silna. Chłopiec spojrzał na tylną okładkę nowej pozycji i po chwili upuścił ją w przerażeniu.

Gość gość
jakbys sie nie odwrocil - dupa z tylu :classic_cool:

Gość gość
Chetnie jego zastapie I dam tobie rozkosz moze podasz maila to popiszemy

Gość gość
Mi tam jest dobrze, bardziej się o niego martwię. Jednak wolałabym, żeby jemu też było przyjemnie.

Gość gość
No ale masz problem Ty musisz sie starac a tobie chyba tez sie cos nalezy

Gość gość
onanizm otępił na tyle śluzówkę penisa, że musi teraz mieć dużo większe tarcie niż w luźniejszej pochwie i dopiero się spuści przy waleniu konia, albo w ciaśniejszej duupie. Ale coś takiego nie powinno przeszkadzać kobiecie, bo przecież może wyzwolić u niej wiele orgazmów, więc jaki ch**j narzekasz?

Gość gość
Jesteś beznadziejna w łóżku. Gdyby sytuacja była odwrotna i on dochodziłby za szybko takie byłyby o nim komentarze. Kilka pań zasugerowałoby również skok w bok, więc w tej sytuacji oferta powinna być : Spraw mu kochankę, aktywniejszą w łóżku i ciaśniejszą od siebie. Kocham równouprawnienie.

Gość gość
Autarko a moze ty podasz maila ja chetnie sie toba zajme

Gość gość
Zgadzam się z gościem z 06.06.2014 ; same baby sobie ważycie taki bigos, więc potraktuj sprawę tak jakbyś to ty nie dostawała orgazmów.

Gość gość
zapedź go do jaksiejs roboty. niech codziennie trzepie dywan i myje podłogę potem wieczorem na godzinę na basen. padnie nałóżko i zaśnie jak kamień. ty sie wyśpisz a on w końcu kiedyś dojdzie