Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulina G

Odchudzanie HIPNOZA

Polecane posty

Gość Paulina G

Moja znajoma była 3 miesiące temu u hipnotyzera i cały czas teraz chudnie dzięki zdrowemu trybowi życia. Też tak chce ale nie mam 400 zł na wizytę u tego hipnoterapeuty. Znalazłam za to nagrania hipnozy na odchudzanie HIPNOSENCJA - co sądzicie -czy takie nagrania będą tak samo skuteczne jak wizyta i hipnotyzera?

Gość gość
Ja odchudzałam się z hipnozą i efekty rewelacja - dwa razy byłam u hipnoterapeuty i pomogło - było to 2 lata temu.

Gość gość
ja pobrałam to darmowe nagranie i powiem wam, że naprawdę ciekawie się to zapowiada :)

Gość gość
Odbyłem tą sesję na odchudzanie i jest efket - od 4 dni jem mniejsze porcje - nie czuje potrzeby najadania się :) Na wadze może dużego efektu jeszcze nie ma ale czuje się znacznie lepiej :) Nareszcie coś naturalne, zdrowe i skuteczne a nie tabletki na odchudzanie przez które wylądowałem w szpitalu

Gość guśka91
Jakoś ciężko mi uwierzyć, że hipnoza może odchudzać. Ja od paru miesięcy dużo biegam, prowadzę dietę i stosuję suplement diety na odchudzanie Slim Coffee i moja waga spadła.

Gość gość
A mi ciężko uwierzyć, że slim coś tam może pomóc :D Te tabsy i dodatki to jest największy żart. Jak nie uwierzysz w siebie i w głowie sobie nie przestawisz na zdrowy tryb życia, to można zjeść tonę tabsów i się nie schudnie, żadne kremy, herbatki i kawki, tylko praca nad swoją głową.

Gość gość
Te nagrania hipnosencja świetnie HAMUJĄ APETYT i wyrabiają nawyki zdrowego odżywiania z jedzeniem w małych porcjach - polecam

Gość gość
ja mam takie na v Hipnoza - Zrzuć kilogramy bez diety . Autoipnoza na redukcję nadwagi Medytacja_odchudzanie . pomaga relaxuje :)

Gość gość
Ja testuję od 2 tygodni te nagrani hipnozy na odchudzanie http://hipnosencja.pl/ i działają świetnie JUŻ są efekty na wadze - mniej o 2 kg :)

Gość gość
Też zamówię sobie ten test na Code Of Me - kurczę...jednak warto z każdej strony brać wszystko pod uwagę.

Gość gość
Polecam hipnozę :) Ja dzięki hipnozie schudłem aż 13 kilogramów więc technika ta jest bardzo skuteczna :)

Gość gość
A czy taka hipnoza działa na każdego?

Gość gość
ile sie czeka na efekty?

Gość gość
HIPNOZA DZIAŁA NA 95% OSÓB - takie dane pokazują badania tego na jaką częśc osób działa hipnoza - moim zdaniem warto to sprawdzić bo ja schudłem dzięki hipnozie az 6 kilogramów i to w bardzo szybkim czasie - w jakieś 2 miesiące do wakacji. TERAZ trzymam wage bez problemu i to jest tez bardzo duzy plus bo nie ma efektu jojo.

Gość gość
i efekty sa już po miesiącu? To ile w miesiąc można tak średnio schudnąć?

Gość gość
Ja chudłem jakieś 4-5 kilogramy na miesiąc. Z tym, że nagrań hipnozy na odchudzanie używałem tylko przez pierwsze 3 tygodnie - później już nieee a mimo to efekty zostały do dziś

Gość gość
No ciekawe to co piszecie - ja własnie zamawiam te nagrania i je przetestuje na sobie bo powiem wam, że żadna dieta mi nie pomaga - ciężko mi się trzymać diety bo cały czas chce mi się jeść...

Gość gość
Tutaj macie też opinie klientów tego producenta hipnosencja http://forumnauka.pl/ogolnie/hipnosencja-na-odchudzanie-opinie/ sama jestem tym zaciekawiona ale chodzi mi o moja siostrę bo ona ma duży problem z nadwagą a nigdzie tutaj nie jest napisane czy ta hipnoza na odchudzanie pomaga także osobom, które maja np 40 kg nadwagi? ???????

Gość gość
mnie się wydaje, że jak to pomaga w odchudzaniu to nie wazne jest czy masz 10 czy 50 kilo nadwagi - powinno pomóc w każdym przypadku. A najlepiej to zadzwoń do terapeuty, które przeprowadza taka hipnozę i się dopytaj

Gość gość
działa :) schudłam 9 kilo

Gość gość
pierwszy raz słyszę, że takie odchudzania działa. i do tego nie potrzeba żadnych ćwiczeń ani diety?

Gość gość
Hipnoza powoduje to, że mniej się je i wyrabia pozytywne nawyki żywieniowe - nie je się słodszy anie fastfoodów, nie przejadamy się - wystarczają małe posiłki - stąd takie potężne efekty w odchudzaniu bez jojo :)

Gość gość
Czesc kobitki, potwierdzam ze dzieki odpowiednim sugestiom, mozna zmienic praktycznie akzdy nawyk. ja uwielbialam lody ijadlam ich mase, teraz po prostu w ogole mnie nie interesuja. wyrobilam sobie taki nawyk, ze zamiast loda, jem marchewke. to tylko jeden przyklad. drugi to ogladanie serialu, mam swoj ulubiony serial i teraz ogladam go na telefonie na spacerze, serio. ide sobie i godzine spaceruje, dotleniam sie i sobie ogladam.

Gość Nie gość
Jezu jaka reklama!!!! Przecież większość wpisów pochodzi z tej hipnosencji!!! To jest forum a nie miejsce na wciskanie ludziom kitu!!!

Gość gość
Jak dla mnie to może pomóc hipoterapia. To taki rodzaj terapii prowadzony przez osoby posiadające odpowiednie kwalifikacje, a nie ludzi z przypadków. Są to hipnoterapeuci, a nie hipnotyzerzy. Tutaj http://www.hipnoza.org.pl/terapeuci/ macie ich listę. Mają gabinety w różnych miastach. Poza tym na stronie jest sporo informacji na temat tego typu terapii.