Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomocy, nie wyrabiam jużż!!!

Polecane posty

Gość gość

mam problem z synkiem, ma 3,5 roku a co noc sika w łóżko. robi siku przed snem, wybudzam go koło północy, też robi... a rano łóżko mokre...

Gość gość
Nie wiem czy to Ci pomoze,ale moj syn robił podobnie i czasami mimo pampersa tez rano bylo mokro,starałam sie dawac mu mniej picia wieczorkiem,to było lepiej...a jak skonczyl 4 lata mineło samo...to chyba tylko cierpliwosci moge zyczyc:(

Gość gość
nie wyrabiam przecież nie masz na to wpływu, wiec po co sie stresujesz. dla mnie w ogole głupotą jest budzenie dziecka w nocy na siku. zakładaj na noc pieluchę i czekaj aż sam dojrzeje i przestanie sikać. On tego nie umie kontrolować, ty też, tylko sie sterujecie oboje, on pewnie też, wstaje rano, łóżko mokre, ty pewnie w nerwach, on to przeżywa. Im bardziej chce tym nie może. ODPUŚĆ!

Gość gość
Ja się nie znam, dopiero zaczynam nocnikować, ale kurcze 4-latek? A w dzień jak sobie radzi, może zapytaj lekarza...

Gość gość
mój syn ma 4, 5 roku, na noc ma zawsze pieluche , mało pije wieczorem. I bardzo czesto cale łóżko jest mokre rano

Gość gość
Mój też doi jak ta lala. I też ma dokładnie 3,5 roku. Zakładam mu pampersa na noc, wolę to niż codzienne pranie i zmienianie pościeli. Czasem zdarzy się pielucha sucha to go chwalę i tak dalej, jednak po dwóch-trzech nocach znów mokro. Ostatnio sam zaczął mówić, że chce bez pieluchy to dwie noce rzeczywiście nie nasikał (wysadzony o 1 w nocy), ale trzeciej nocy już prześcieradło mokre i sam poprosił o pieluchę. Nie będę na niego naciskać, zauważyłam, że to bez sensu. Dzieciak smutny, ja zła, roboty sobie tylko dokładam i nerwów dla nas obojga. W końcu kiedyś przestanie lać, no musi. Kiedyś ;)

Kup sobie podkłady takie jak dla niemowlaków do przewijania, przynajmniej zabeieczysz jakoś łóżko.