Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KDina

Agencja Modelek Claris

Polecane posty

Hej! słyszałyście coś o tej agencji? Własnie dostałam od nich propozycję i chciałabym dowiedzieć się o o nich czegoś więcej. Dzięki za pomoc!!

Gość Bizuuu
O agencji z Poznania tak? Jeśli o tą chodzi, to moja koleżanka w niej jest i z tego co wiem, to chwili sobie. Jeździ za granicę (ostatnio była w Korei), bierze udział w pokazach i jeszcze jej za to płacą :D

Gość gość
znam tylko warszawskie środowisko, chociaż dopiero zaczynam. jakbyś tu planowała karierę to mogę ci coś polecić, fuku models czyt jakąś inną agencję z którą wcześniej pracowałam :)

Gość gość
oni chyba terenie całej Polski działają jak dobrze pamiętam

Gość gość
Ja słyszałam o Claris od znajomej. Podobno właścicielka to była modelka, a dziewczyny pracują nie tylko z Polsce ale też na kontraktach zagranicą. Miałam do czynienia z Gagą z Poznania -porażka zmuszają do rzucania szkoły. Teraz spróbuje przejść casting w Claris u nich podobno bez problemu można kontynuować szkołę.

Mnie bardziej przekonuje agencja www.rubymodels.pl z Warszawy, o której trochę czytałam. Jakoś wydają mi się lepsi, widzę, że mają więcej modelek. No i grały one w reklamach telewizyjnych, a to już duży sukces.