Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Serlena

Całowałyście się z kobietą?

Polecane posty

Gość Serlena

Cześć! Temat może i często poruszany, ale nowa kafeteria wymaga jego odnowienia ;). I to porządnego, dlatego pozwoliłam sobie stworzyć całą długą listę pytań. Zaczynajmy? 1. Ile masz lat i jaka jest Twoja orientacja seksualna? 25, hetero. 2. Z iloma kobietami się całowałaś? Z pięcioma. 3. Ile razy całowałaś się z każdą z nich? Z 3 raz, z 2 parę razy. 4. Ile miałaś lat, kiedy zrobiłaś to po raz pierwszy, a ile, kiedy po raz ostatni? Po raz pierwszy - gdzieś w liceum, więc ok 17; po raz ostatni gdzieś na początku studiów, pewnie II rok, więc 20. 5. Czy chcesz to powtórzyć? Niby tak, ale jakoś nie mam okazji od tych paru lat. 6. Kim były kobiety, z którymi się całowałaś? 3 przyjaciółkami, 1 koleżanką, 1 znajomą z roku. 7. Dlaczego to zrobiłaś? Z wielu powodów.: podobała mi się ta dziewczyna, za dużo alkoholu, ciekawość, chęć pokazania otwartości i szaleństwa - w różnych konfiguracjach; no i dziewczyny świetnie całują (chociaż nie ma tych emocji, co z facetem). 8. W jakich okolicznościach/miejscach to zrobiłaś? Zwykle na spotkaniu tylko z tą drugą; raz zdarzyło mi się na imprezie, a raz na juwenaliach (za piwo, hehehe) 9. Kto zaczął te pocałunki? Zwykle samo wychodziło; z niektórymi o tym wcześniej rozmawiałam, z innymi nie. 10. Jak długo trwały te pocałunki? Różnie; no ale bez przesady, wielogodzinnych sesji nie miałam. 11. Gdzie znajdowały się wasze ręce podczas pocałunku? W jakichś normalnym miejscach, przy twarzy, we włosach itp.; w każdym razie się nie macałyśmy. 12. Czy całowałyście się w inne części ciała niż w usta? Nie. 13. W jakiej pozycji się całowałyście? Na stojąco albo siedząco. 14. Masz za sobą inne doświadczenia seksualne z kobietą? Nie i nawet nie chciałabym; całusy mi wystarczają.

Gość gość
1) hetero, 22 2) z trzema 3) liczby nie podam, bo kto by liczył, jednak dość często 4) pierwszy raz - z 5 lat temu, więc 17. ostatni - z rok temu, więc 21 5) nie wiem, zależy od tego, kogo spotkam na swojej drodze 6) 2 przyjaciółki, 1 koleżanka 7) ot, dla zabawy; no i jak koleżanka wyżej, kobiety mają duże umiejętności w tym zakresie 8) zarówno na spotkaniu we dwie, jak i na większych imprezach; juwenalia też były 9) ot, tak po prostu, trochę alkoholu i szło 10) ponownie, nie liczyłam 11-13) na to nie odpowiem, zbyt intymne jak dla mnie 14) nie

Gość gość
19, bi ale ze skłonnościami hetero całowałam się z 4 kobietami z dwoma raz, z jedną dwa razy, z jedną wielokrotnie 17, 19 tak 1 przyjaciółką, 2 bardzo dobrymi znajomymi, 1 nieznajoma z miłości, z ciekawości, z nudów na imprezach i w domu; kiedyś na środku ulicy i krótkie i dłuuuugie ręce w wielu miejscach, usta w wielu miejscach, ciała w róznych ustawieniach