Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy trzeba oddzwonić do pracodawcy?

Polecane posty

Gość gość

dziś wysłałam cv i po dwóch godzinach koło 18 miałam telefon, nie słyszałam i nie odebrałam. Sprawdziłam w internecie numer i okazało się że to dzwonił ten pracodawca, teraz się zastanawiam czy oddzwaniać jutro czy czekać ewentualnie na telefon w poniedziałek???

Gość gość
już nie można się normalnie zapytać i uzyskac normlanej odpowiedzi??

Gość gość
nie zwlaszcza ze to nie twoj pracodawca tylko EWENTUALNY PRZYSZLY pracodawca

Gość gość
no wiem że nie pracodawca, tak go tylko nazwałam. To dzwonić czy nie bo już sama nie wiem :o

Gość gość
jak nie oddzwoni, to zadzwonią do kogoś innego, frajerze powyżej jasne że oddzwoń

Gość gość
ja bym nie dzwoniła, głupio tak się napraszać.

Dzwon i przepros ze nie czekalas wpatrzona w telefon jak szpak w pizde i ze wiecej sie to nje powtorzy. Mozesz rowniez dodac ze za kare bedziesz pracowala przez miesiac za darmo

Gość gość
napraszać? co wy p*********e to czysta kultura wymaga, by oddzwonić nawet nie musiała wiedzieć, że to pracodawca

I masz w trakcie plakac i kleczec. Oni wiedza czy kleczysz czy walisz w chuja swojego pana i chlebodawce

Gość gość
To nie napraszanie a kultura nakazuje oddzwonić. Potencjalny pracodawca może pomyśleć, że nie zależy autorce na pracy skoro nie odzwoniła.

Jakie pytanie taka odpowiedź. Ale widzę że nie zrozumiałaś, więc napiszę prościej. Weź jutro telefon, oddzwoń, przedstaw się, powiedz że masz nieodebrane połączenie z tego numeru i spytaj się w jakiej sprawie dzwonili. Oni sobie sprawdzą i ewentualnie oddzwonią do Ciebie. Takie to trudne?

Gość gość
a co to za kultura ? ja nigdy nie oddzwaniam na nieznajome numery!

Gość iokjhuj3
w sobotę nie dzwoń do pracodawcy bo to obciach.

Gość gość
dlaczego w sobotę mam nie dzwonić??

Dzwon kurwa. Powiedz ze chcesz pracujace soboty niedziele a w wigikie pisprzatasz mu mieszkanie za darmo Musisz walczyc i zwiekszac swoje szanse na rynku pracy. Dobrze byloby gdybys zwiekszyla swoje kompetencje cwiczac przed spotkaniem ssanie banana

Gość gość
no wiem że nie pracodawca, tak go tylko nazwałam. to NA PRZYSZLOSC nie nazywaj KONTRAKTEM czegos co KONTRAKTEM NIE JEST

W ogole to powinnas poprosic o wyliczenie kosztow kontaktowania sie z toba oraz kosztow wykonania kosztow i oddac im pieniadze bo kurwa zachowalas sie nieodpowiedzialnie:(

Gość gość
no tak źle to nazwałam jestem taka nieprofesjonalna, wybacz!

Gość gość
ShereKhan - widocznie nie wiesz, co to znaczy szukać pracy. Pierwszy telefon może być ostatnim. Na jedno ogłoszenie przychodzą setki CV. Nie jutro, ale w poniedziałek powinna zadzwonić i zapytać kto i w jakiej sprawie dzwonił. Tak, nawet jeśli to nieznajomy numer. To aż takie upodlenie? Nie sądzę.

Nie przejmuj sie i tak pewnie dzwonilntylko po to zeby powiedziec ci ze mu przykro ale nie ma dla ciebie pracy: D

Gość gadulec120
Popieram post przede mna napisany:) Chore czasy nastały w szukaniu pracy.Studentów ,rencistów i ludzi z gr inwalidzka potrzebują,,,

Wiem co to szukac pracy. Wiem tez co to godnosc. Mowiac powaznie to zadzwonilbym i dowiedzial sie co i jak. Podkrecam cie bo widze ze sie boisz. Gdybys rozwazyla to logicznie to doszlabys do wniosku ze jezeli juz nie pracuja to nie odbiora

Gość gość
Czy nie ma ciekawszych tematów???? I problemów???

Gość gość
Shere, przecież wiem że podpuszczasz :) chciałam jutro zadzwonić, mimo że to sobota ale jednak nie wytrzymam do poniedziałku, poza tym to był numer komórkowy więc powinien ktoś odebrać.

Gość gość
To zjeżdżaj stąd, jak Cię to nie ciekawi!

Gość gość
jesli to pizzeria, dzwon jutro jesli firma konsultingowa - w poniedzialek

Gość gość
Laska ile ty masz lat?? Zachowanie niczym gimbazy ze szkoły!!! Czy ty kiedykolwiek szukałaś roboty????? Żal,,,,Bravo dla autorki tematu