Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chorujący przedszkolak

Polecane posty

Gość gość

Postanowiłam zapytać bo jestem już wykończona.. Czy wasze przedszkolaki też tak często chorują?? Mój synek ma 4 lata, odkąd w grudniu przeszedł ospę nie może dojść do siebie.. brał już 3 serie antybiotyku, teraz też chory..

Gość gość
Chorują. Od września do maja MASAKRA. Jakoś od połowy maja mamy spokój, póki co ;)

Gość gość
u nas na koniec kwietnia było zapalenie płuc, a teraz jak 2 tygodnie temu się jakieś rota przyplątało tak przeszło w infekcje wirusową i tak od 7 dni katar lekko czerwone gardło i dziwna gorączka..lekarka mówi żeby przeczekać, że pierwszy rok itd, ale kurcze ile można :(

Gość gość
nie podpisałam się.. :) Marika

Gość gość1a
Teraz od 1 czerwca zaczęłam podawać Ismigen. Zobaczymy, może on coś pomoże, żeby od września już tego szpitala domowego nie było.

Gość gość
a gorączkuje przy chorobach?? Marika

Gość gość1a
Różnie. Jak ma zapalenie oskrzeli (co 2 tygodnie przechodził mniej więcej) to bez gorączki. Angina z gorączką i wirusówki też z gorączką.

Gość gość
My teraz zmagamy się z dziwną gorączką, najpierw był katar ostry i 2 dni wysoka potem zaczęła spadać, a teraz od 3 dni w ciśgu dnia jest normalna a koło 18 rośnie na 38c i trzyma do zaśnięcia.. jak zaśnie to spada i spokój.. pierwszy raz mamy taki przypadek do tego jeszcze trochę kataru.. Zwykle gorączkuje przy każdej infekcji więc sam fakt temperatury mnie nie zaskakuje tylko jej długość i specyficzność.. u lekarza dziś byliśmy trzeci raz, dwa razy miał wymaz na paciorkowca ale czysto. Do głowy już dostaje od rozmyślań.. Marika

Gość gość
zapalenie oskrzeli co 2 tygodnie? o rany to faktycznie szpital.. a wcześniej chorował czy dopiero przedszkole tak go załatwiło? Marika

Gość gość
zastanawiam się też jaka może być temperatura ciała dziecka np wieczorem.. bo dotykam czoła i jest chłodne a pod pachą 37c.. normalnie to nawet bym tego nie sprawdzała, ale że kontroluje ostatnie dni to takie oto zaskoczenie.. Marika