Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewiędziesiąt dwa

Weronika nie mam co robić w wakacje

Polecane posty

Gość dziewiędziesiąt dwa

nie mam się z kim spotkać, nie mam dziewczyny, całe dnie siedzę w domu, przestało mnie kręcić bezproduktywne zabijanie czasu. Weź mi coś poradź.

Gość dziewiędziesiąt dwa
Weronika ty masz chłopaka a ja też bym chciał mieć dziewczynę. Na przykładzie Magdy widać że jest problem z tym żeby jakąś znaleźć.

Gość Weronika91190902
Ogarnij się i wyjdź do ludzi!!!!!

Gość dziewiędziesiąt dwa
Ale ja nie mam do jakich ludzi wyjść. Bardzo chętnie bym poszedł no tylko gdzie mam iść? Mogę się tylko błąkać tu i ówdzie.

Gość Weronika91190902
Wyjdź na dyskotekę na przykład :P

Gość gość
Idź do *****ego pubu i zagadaj do jakiejś kobiety. Wybierz taki lokal, w którym jest ciemno dość aby w razie porażki nikt się na ciebie głupio nie gapił.

Gość dziewiędziesiąt dwa
To niemożliwe. Ja nie pójdę sam do dyskoteki czy pubu. Jeszcze z kimś to by miało ręcę i nogi ale samemu to wykluczone.

Gość gość
No to taplaj się w g****e do końca życia.

Gość dziewiędziesiąt dwa
Po co się denerwujesz? Ja nie odrzucam tych propozycji ze złej woli tylko podaje racjonalne uzasadnienie dlaczego to i owo jest niemożliwe do zrealizowania.

Gość gość
Nie uzasadniłeś do końca. Dlaczego wyjście samemu do pubu jest głupie?

Gość dziewiędziesiąt dwa
Bo inni też przychodzą w grupkach i są zorientowani na siebie. No to co ja tam będę robił, jak słup soli stał a w alkoholika też się nie zamierzam zamieniać na tą szczególną okazję.

Gość gość
No ale mógłbyś udawać, że na kogoś czekać i w międzyczasie podejść do jakiejś panny. Druga opcja- czat, jesteś na nie więc też poproszę o uzasadnienie.

Gość dziewiędziesiąt dwa
Z moich obserwacji nie wynika by w łatwy sposób można było zagadać. Żadna panna nie pozostaje tak długo statyczna i odizolowana by można było to zrobić w sposób naturalny, nie trącący desperacją. A co do czatów to nie kupuje kota w worku. Nie podoba mi się też formuła tego. To nienaturalne. Całkiem jakby posadzić dwie osoby przy stole i wydać im polecenie "poznajcie się teraz".

Gość gość
Okej, tylko że poznawanie kogoś na czacie jest metodą prób i błędów, to wiadome. Ileś tam razy się sparzysz i może w końcu poznasz kogoś normalnego i ciekawego. No i ogółem to jest dobra opcja dla ciebie dlatego, że jesteś nieśmiały i na czacie mógłbyś być sobą a później jakby doszło do spotkania w realu też chyba nie byłoby tak źle. Jest to trochę nienaturalne ale też jest to wielkim ułatwieniem dla niektórych. Jeśli nie jesteś trollem to weź się za siebie albo dalej egzystuj.

Gość dziewiędziesiąt dwa
czat odpada

Gość dziewiędziesiąt dwa
słyszycie mnie ludzie? Mnie i moje nawoływania?

Gość Moskwa92
Weronika coś by mogła na pewno zaradzić na moją nudę. Ale ona nie chciała ze mną gadać, zasłaniała się zakłóceniami na linii.

Gość Aurora92
Jesteś podła jesteś że mi nie chciałaś pomóc 9 VI

Gość dziewiędziesiąt dwa
Chciałem być z Leną na wakacje i to już 2012. Myślałem że w 2014 już dawno będę miał dziewczynę a tu lipa z tych planów wyszła.

Gość Weronika91190902
Nie szukaj na siłę, a wtedy znajdziesz :P

Gość dziewiędziesiąt dwa
Pewna jesteś tego co mówisz? Ja mam na tyle mało zajęć że mogę z powodzeniem siedzieć całą dobę w domu. Jak bym dzisiaj nie szukał to bym nie wyszedł wcale a przecież dziewczyna nie przyjdzie i nie zapuka do moich drzwi.

Gość dziewiędziesiąt dwa
Też bym chciał mieć dziewczynę ty bezwględna hadro Weroniko.

Gość dziewiędziesiąt dwa
Też bym ją chciał mieć.

Gość dziewiędziesiąt dwa
Weronika dlaczego ja nie mam żadnego życia towarzyskiego?

Gość wsm123
Może zapisz się na kurs rosyjskiego, jeśli masz kasę, bo widzę, że lubisz Rosję. Ja na blogu opisywałam podobny problem ze znajdowaniem sobie towarzystwa, ale też nie znalazłam rozwiązania...

Gość dziewiędziesiąt dwa
Zgadzam się generalnie z tymi tezami.

Gość dziewiędziesiąt dwa
Ludzie nas nie rozumieją, mierzą wszystko swoją miarą. Mówią np. żyj po prostu a dziewczyna się znajdzie. A ja nie dam rady żyć jak inni więc można od razu włożyć to między bajki iż się znajdzie. Mówią na przykład żeby zorganizować sobie życie? Ale jak skoro na przestrzeni tylu lat nam się to nie udało? Jak ktoś z tak małymi umiejętnościami społecznymi zacznie z dnia na dzień żyć jak inni? Wszystko zawodzi. To nie film amerykański, oni chyba za dużo się ich naoglądali.

Zgadzam się, to takie trochę błędne koło, z którego ciężko potem wyjść. Jak się wypadło z obiegu społecznego, to powrót do życia towarzyskiego jest bardzo trudny :o bo inni zawsze mają jakiś punkt zaczepienia, a osoby z małą ilością znajomych mają ograniczone możliwości.