Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja dziewczyna zerwała bo powiedziała że potrzebuje czasu

Polecane posty

Gość gość

Zerwała ze mną powiedziała że nic z tego nie będzie po czym napisała że ona potrzebuje czasu i że może po egzaminach spróbujemy jeszcze raz. Cały czas zachowuje się tak jakbym miał dać sobie spokój a sama do mnie coś takiego napisała po trzech tygodniach. W końcu do niej poszedłem, to powiedziała ze nie ma czasu i że nie wie czy dać mi szansę... o co jej może chodzić? ona twierdzi że o nic i że teraz na pewno nie wróci.

Gość gość
3ma cię w rezerwie

Gość gość
bardzo dużo się kłóciliśmy a ona niestety ale zawalała przeze mnie studia. co co jej może chodzić? naprawdę może się spotykać z kimś innym?

Gość gość
może być rozchwiana emocjonalnie i nie wie sama czego chce

Gość aga453
szczerze mówiąc nie wierze w takie bzdury typu: wiesz potrzebuje troche czasu, może odpoczniemy od siebie?, pogubiłem/am się. Dla mnie jest to jednoznaczne, bo ludzie którzy naprawde się kochają nie chcą od siebie odpoczywac bo i po co? jeśli ludzie się kochają to przede wszystkim rozmawiają ze sobą

Gość gość
też tak myślę dlatego mnie to boli bo zrobiła to z dnia na dzień mówiąc mi poprzedniego dnia że mnie kocha tuż po wspólnym seksie i imprezie ze znajomymi...

Gość gość
to strasznie boli ,bo to była moja pierwsza dziewczyna którą bardzo kochałem , niestety teraz już nas nie ma a ja nie potrafię sobie z tym poradzić

Gość gość
jeszcze dodała że musi się nad tym poważnie zastanowić bo ona może miec od początku kogoś takiego kto będzie do niej dopasowany a nie będzie musiała dopasowywać mnie i że nie chce teraz podejmować decyzji...

Gość aga453
doskonale Cię rozumiem , wiem jak potrafią zaboleć takie słowa, zwłaszcza jeśli zależy nam na tej osobie, wg mnie powinieneś narazie nie robić nic , nie odzywać się do niej , po prostu olać , jeśli naprawde bedzie jej zależało na Tobie to sama się odezwie .Wiem,że to trudne , ale możliwe. Nie rozumiem tej kwestii dopasowania, jeśli długo jesteście ze sobą, to ona już doskonale powinna Cię znać. I JESZCZE JEDNO NIGDY NIE STARAJ SI E ZMIENIAC DLA KOGOS , ALBO KTOŚ CIĘ TOLERUJE TAKIM JAKI JESTEŚ, ALBO NIE

Gość gość
ja niestety przez pewien czas, co kilka do coś pisałem aż do ostrej kłótni a potem ona sama napisała więc była nadzieja. Teraz jednak ja nie mam zamiaru się odzywac bo zachowałem się trochę jak dzieciak idąc do niej.

Gość aga453
Twoje zachowanie świadczy o tym że zależy ci na niej i wcale nie chodzi tu o dziecinność, po prostu kierowałeś się uczuciami, narazie odpuść i zobaczysz co dalej

Gość gość
boje się tego że ja będę żył nadzieją a któregoś dnia zobaczę że jest z kimś w związku na fb albo spotkam na ulicy trzymających się za ręce

Gość gość
Kiedy dziewczyna mówi, że potrzebuje czasu, oznacza to: Potrzebuję czasu by zainteresował się mną ktoś nowy, lepszy od ciebie. Jeśli ten czas będzie się przedłużał, to pewnie wróci do Ciebie. Ale nie liczyłbym na to. Zaraz sobie kogoś znajdzie - max na 3 imprezie.

Gość gość
niestety ona to powiedziała ,że może mieć kogoś lepszego ode mnie... Najgorsze jest to że przez ten cały czas ja sie bardzo starałem a ciągle słyszałem jakieś bluzgi na mnie albo oszczerstwa. Minął miesiąc a mnie to wciąż boli. Jak to jest że jednego dnia jestem wszystkim a drugiego mówi mi że beze mnie jest jej lepiej.

Gość aga453
sam widzisz ze ona w ogole Cię nie szanuje,skoro uważa ze stać ją na lepszego to niech idzie do lepszego, nie daj z siebie robić idioty

Gość gość
nie rozumiem tego jak może myśleć o związku kiedy bez Ciebie jest jej lepiej? może podoba się jej ktoś i nie potrafi podejść. Jeśli jest zajęty uważam że powinna się z tym pogodzić

Gość gość
"przeciez ja moge mieć kogos kto od razu będzie miał takie zdanie co ja" i "ja moge mieć kogoś kto będzie w porzadku od początku" te teksty najbardziej mnie zabolały

Gość aga453
a czy ty jej w jakiś sposób nie skrzywdziłeś?

Gość gość
myślę że tak ale nie byłem już w stanie tego naprawić, ona ciągle czuła się przy mnie źle i nie potrafiłem nic z tym zrobić. Szczerze to w tym dużo mojej winy.

Gość gość
ideału może nie znajdzie. Pogadaj z nią co jej nie odpowiada w Tobie . Może ona czegoś nie rozumie. Może jest wierzącą. Może jej wiara nie ma sensu

Gość gość
co jej zrobiłeś?

Gość aga453
więc to wszystko zmienia postać rzeczy , stąd to jej zachowanie

Gość gość
mam straszne wyrzuty sumienia z tego powodu bo to stało się tak nagle, mam wrażenie że to ja jestem po prostu jeszcze niedojrzały emocjonalnie

Gość aga453
jezeli to ty wczesniej nawaliles to powinienes ja przeprosic

Gość gość
W związku różnie bywa, ale podstawą istnienia jest szczerość. Powinieneś docenić to, że dziewczyna powiedziała wprost, to co czuje. Z upływającym czasem zrozumiesz, że w kwestii uczuć nie ma stałości.