Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tasmanska

Zaczepne i nieuprzejme dziecko na podworku

Polecane posty

Gość Tasmanska

Od razu zaznacze ,ze ja nie z tych co nie dadza nigdy zlego słowa powiedzieć na niewiniątko ,wiec krytyki w ogole się nie obawiam Niestety od jakiegoś czasu ja i mąz przyuwazylismy ,ze mloda jest dosyć nieprzyjemna wobec innych dzieci a konkretnie rozchodzi się o to ,ze jesli jakieś dziecko dluzej na nia się zapatrzy to od razu z jej strony leci tekst "Co się tak gapisz"?? Mpwilismy jej ,ze jest to bardzo nie mile, ale ją to nie obchodzi, dalej tak się odzywa, dzisiaj mąż z nia wracal rowerem i jais chłopczyk patrzyl się na nia a ona tez do niego prosto przy mezu z tekstem"Co się gapisz" W sumie nie wiemy jak na to reagować, czy tu jakies kary mają sens, a zmuszać do przyjazni z całym swiatem tez się nie da Może jakies rady?

Gość gość
no i dobrze mówi .

Gość gość
mysle ze to przejdzie takie sa nastolatki ::P wlasciwie to na pewno nie przejmujcie sie. cieeszcie sie ze nie bije innych bo u mnie w klasie jest taki jak sie ktos na niego gapito on taki tekst: co sie tak gapisz i czasem nawet pobije wiec... ;p

Gość Tasmanska
No nie tak pierwsza sama z siebie nie bije,chyba ze w własnej obronie to potrafi przylozyc, ale do bicia pierwsza to się nie rzuca