Gość gość Napisano Czerwiec 7, 2014 Witam wszystkich :) Opiszę moją sytuację. A więc. Mam 28 lat i jestem po nie udanym długoletnim związku ( nie było tam miłości z jego strony ) z facetem którego można nazwać niedojrzałym. 7 miesięcy temu poznałam wspaniałego mężczyznę z którym jestem do dziś :) Jest on po rozwodzie. Między nami wszystko układa się bardzo dobrze. Okazuje mi czułość , wsparcie, zaangażowanie , chęć bycia blisko mnie i wszystko co powinno być w związku. Wiem że po tym co przeszedł w małżeństwie ( nie była to sielanka,) jest teraz ostrożny wobec kobiet i związku. Wiem że muszę się liczyć z tym że słowo " kocham cię" nie usłyszę tak szybko z powodu jego zawiedzenia się na byłej żonie którą kochał i chciał ułożyć sobie z nią życie a ona go zdradziła i oszukała. Ale ja z dnia na dzień co raz bardziej chcę już usłyszeć to piękne słowo. Ja jestem już pewna tego że go kocham , lecz boję się tego wyznać . Jak myślicie, czy jestem zbyt niecierpliwa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach