Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kefirowa_babeczka

Dieta kefirowa

Polecane posty

Gość kefirowa_babeczka

Hej :) Niestety nie potrafię założyć bloga dlatego piszę tutaj ;) Postanowiłam opisywać swoje doświadczenia z dietą kefirową, która ma być wstępem do mojego odchudzania - wiem, dziwnie brzmi xd Chce zrzucić duuuużo zbędnych(w moim przypadku bardzo zbędnych) kilosów i pomyślałam, że jak będę pisała codziennie na necie co wcinałam to w ciągu dnia moje posiłki będę przygotowywała z serduchem i większym zaangażowaniem. Zmobilizuję się do "niepodjadania" i systematyczności. Nie musicie pisać, komentować, nic z tych rzeczy :) Chyba, że ktoś ma jakieś doświadczenia z tą dietką i chciałby mi coś doradzić? ;) Chętnie poczytam wasze opinie, porady etc. Ale nic na siłę :) Jeśli chcesz - napisz ;)

Gość gość
powodzenia. Jaka waga wyjsciowa jak mozna zapytac?

Gość kefirowa_babeczka
A więc jestem już na tej diecie 3 dzień. Jest OK ale mogłoby być lepiej. Dzień pierwszy oficjalnie miał być w środę, ale niestety kanapka z pasztetem totalnie zmieniła moje plany xD w czwartek znowu coś podjadłam co nie było kefirem -.- w piątek w chwili zapomnienia wypiłam szklankę kakaa i zjadłam milion truskawek prosto z ogródka, które wprowadzić powinnam dopiero później - na razie sam kefir. a dzisiaj kurde no siska miała urodziny i zjadłam ciacho - aż dwa razy po niby małym kawałku ale grzech -.- a na koniec jeszcze kurde czekoladę... aż cały pasek(4 kosteczki) ... Z racji tego że kurde no podjadłam od jutra zaczynam od nowa - dzień pierwszy!!!!!!!! Czytajcie, nie czytajcie, komentujcie, nie komentujcie, doradzajcie, nie doradzajcie... do whatever you want ! ;-) ♥

Gość kefirowa_babeczka
postaram się znaleźć wagę w moim syfie i jutro podam nieszczęsne kilogramy. Z samego rana się zważę ;) fajnie że ktoś odpisał ;-* ♥

Gość Po pierwsze radziłabym zmienić
dietę, bo ta nie jest dla Ciebie. Dieta kefirowa służy odtruciu organizmu lub zrzuceniu paru zbednych kilogramów. Ty sama piszesz, ze kilogramów do zrzucenia masz sporo, a poza tym teoretycznie jestes na tej deicie 4 dni i ani raz nie udało Ci sie trzymać zasad-ergo: to nie jest dieta dla Ciebie

Gość kefirowa_babeczka
dieta kefirowa to tylko wstęp do mojego odchudzania( dokładnie tak napisałam w pierwszym poście) :) Proszę o dokładne czytanie ... ale dzięki za jakaś radę ♥

Gość Po pierwsze radziłabym zmienić
Przeczytałam, co tam wymodziłaś, ale co to za wstęp skoro nawet rozpoczęcie diety ciągnie sie od niemal tygodnia bez choćby jednego dnia na diecie właściwej? Będziesz się tak oszukiwac jeszcze przez jakis czas. Rozregulujesz totalnie metabolizm. Potem sie poddasz, bo przecież 'diety nieskuteczne'. I w efekcie skończysz ten absurd z kilkoma kilogramami na plusie. Dlatego dobrze Ci radzę-zmień diete póki czas, bo dieta która jest taką męczarnią nie będzie nigdy skuteczna, bo w niej nie wytrwasz. Co zresztą juz widać :O

Gość gość
Zacznij od posprzątania mieszkania będziesz miała lepszy humor i większy zapał do diety. O ile ciasto na imieninach zrozumiem to tej czekolady nie- po co ją zearłaś :p. Też marzę o diecie ale mam małego cycocholika. Jak się odessie biorę się za siebie. Kilogramów do zrzucenia nie mam ale chcę trochę oczyścić organizm od środka:)

Gość kefirowa_babeczka
wiecie co, macie rację ! ;) koniec tej durnej zabawy! Podchody z tą dietą mnie już nie bawią -.- dlatego od jutra 5 posiłków dziennie(małych), dużo wody, zero cukru, rower, steper, ćwiczenia z bratem zawsze spoko ♥ wystarczyło wejść na kafeterię żeby w ciągu 5 minut zrozumieć błąd który ciągnie się za mną przez te wszystkie dni z kefirem w ręce ;D

Gość kefirowa_babeczka
już wam nie zawracam głowy :) ale dziękuję za odpowiedzi i życzę pięknych sylwetek i super gładkiego ciałka ;* i zdrówka dla maluszka ♥♥♥