Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto ma dzis kaca?Jak sobie radzicie?Grupa wsparcia

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj byly kumpele na pogaduchach.Rzadko się zdarza aby udali nam sie tak razem spotkać.Troche piwek wypilysmy,pośmiałyśmy sie.....a o 4 obudzil mnie kac.Wypiłam litr wody zjadlam dwie bulki z wędliną pomidorem majonezem -trza bylo cos kalorycznego.Teraz sączę szklane pepsi i zaraz idę dalej w kims. A jak u was? Macie kaca.....jak sobie radzicie?

Gość gość
Wypilem kawe wziolem kapiel i do wyra spowrotem. Ja musze odlezec kacora. Zapalilem i odnowa pijany jestem ,ale mialem 3dniowke.

Gość gość
Ja mam i mecze sie potwornie ale wieczorkiem powinno juz byc ok.

Gość gość
ostra chińska zupka i kawa 🖐️

Gość gość
ja też trolę na kanapie, mąż właśnie obiad robi, to może mi się po jedzeniu poprawi, niestety tak to jest- wieczorem miło, a na drugi dzień lepiej nie mówić, a co do radzenia sobie to obowiązkowo coś na ból głowy i zimna cola

Gość gość
Kobietą na kacu to obrzydliwe. Fakt, że to może być potencjalna alkoholiczka.

Gość gość
bujaj się z takimi tekstami

Gość gość
sadze ze twoj ksiadz proboszcz 🖐️

Gość gość
Nie wyobrażam sobie mieć kaca.Nie znoszę pijaków.Gdybym wiedziała że tak trzeba cierpieć po chlaniu, na waszym miejscu nie spojrzała bym na alkohol.Nie żal mi was.Dobrze wam tak pijaczki jebione!😠!

Gość Koosma
Na sniadanie jajecznica, trochę rosołu i woda z cytryną. Do tego lek sylimarol vita przeciw kacowi. Spacer i film na koniec i od razu lepiej

Gość gość
Na kaca, najlepsza praca.Nie pije w ogóle więc nie znam tego uczucia.A tak swoją drogą nie żal mi was!

Gość gość
grupa wsparcia dla skacowanych, to się muszą dewoty abstynentki wpie/rdo/lić. Wypad z tego topiku prukwy opierdzianee! Ja rano umarłam, ale po kąpieli zaczęłam wracać do żywych. A, i sok pomidorowy podstawa ;)

Gość gość
Nie rozumiem po, co te głupie docinki o alkoholikach. To że ktoś czasem napije się alkoholu nie znaczy, że od razu ma z nim problem. Czasem kac może być i po dwóch piwach, to zależy od kondycji organizmu, od tego jak działa nasza wątroba. Nic nie stoi na przeszkodzie, żeby ją wspomóc sylimaryną-naturalnym wyciągiem z ostropestu. Wszystko jest dla ludzi!