Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirabelqö

dlaczego nie mogę schudnac? co robię zle

Polecane posty

Gość mirabelqö

Co prawda nie ćwiczę długo bo zaledwie tydzień może dwa ale skoro inni widzą rezultaty i chudna choć ten kilogram to czemu ja nic a nawet wydaje mi się ze brzuch mam większy. Codzień ćwiczę na orbitreku po godzinie, jestem na diecie, tylko dietetyczne jedzenie. Czasem nie jem tych 5 posiłków bo mam siedząca prace i nie mam czasu wiec jem wtedy śniadanie i nic więcej ale to zdarzyło mi się może raz lub dwa razy. Pomocy. Zastanawiam się czy na głodówki przejsc

Gość gość
Głodówka to fatalny pomysł. Napisz co przykładowo jesz

Gość mirabelqö
Staram sie pic min 1,5 litra wody, bo generalnie nie lubie duzo pic, ale sie zmuszam. okres mi sie nie zbliza. Na sniadanie jem chleb razowy z pomidorem albo z ogorkiem lub z jajkiem, potem pomidor albo ogorek, obiadu praktycznie nie jem w ogole bo nie mam czasu ale zwykle to brokul lub kalafior, potem na przegryzke rzodkiewka albo jakiś owoc. Kolacji nie jem bo nie mam czasu. nie moge jesc zadnych jogurtow czy mleka bo jestem uczulona, slodyczy nie lubie wiec wole warzywa zamiast owocow. Jem tez mieso ale pieczone bez tluszczu. Co rano jak wstaje to pije wode z cytryną