Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do mam po cc

Polecane posty

Gość gość

Nie jest to pytanie o rodzaj porodu, ani związane z porodem, więc panie po sn mogą nie czytać dalej. A więc Mamy mam takie pytanie, czy któraś z Was też to miała. Zauważyłam że moja pochwa, pomimo że nie miałam nawet skurczy bo miałam cc ratującą, jest ciaśniejsza. Nie chodzi tu tylko o kochanie, bo też myślałam, że może mam za sucho, używaliśmy żeli różnych a i tak boli :( Ale od lat chodzę do tego samego ginekologa. Ostatnio miałam badanie i.. bolało! a nigdy nie bolało-jedynie w czasie ciąży, ale przed ciążą, nigdy przenigdy mnie nie bolało. Myślicie, ze to możliwe, abym była ciaśniejsza po ciąży? Któraś z Was tak miała? Jestem już 1,5 roku po porodzie a tak mnie boli podczas kochania, a używamy i prezerwatywy specjalne i żele, że już nie wiem co robić :(

Gość MelisQa
Moze to infekcja. Ja odczuwalam bol przy stosunku i okazalo sie, ze to grzybica, a nie mialam zadnych innych objawow. Nie wiazalabym tego z cc. Tez mialam cc i tez bez ani pol skurczu.

Gość gość
ja już byłam kilka razy od porodu badana i nic lekarz nie zauważył. Cytologia też była robiona-wzorowa.

Gość gość 3000
myślę, że jeśli chodzisz regularnie do ginekologa to infekcja raczej może być wykluczona. ale może zapytaj o usg dopochwowe lub zewnętrzne, może to efekt interwencji chirurgicznej.

Gość gość
na następnej wizycie zapytam, chodzę bardzo regularnie, teraz nawet aż za ;)

Gość gość
ja jestem 3 miesiące po cc i kilka razy próbowaliśmy zbliżenia, lecz czuję taki ból, że nie jest to możliwe. Byłam na wizycie po połogu i wszystko było ok, ale badanie bardzo bolało. Lekarz stwierdził, że jeżeli się karmi piersią to jest to przez hormony. Ale półtora roku po porodzie i dalej Cię boli, myślałam, że szybciej się wszystko unormuje. Jeżeli taki ból jest po cięciu to co dopiero musi być po porodzie siłami natury.

Gość gość
ja nie karmiłam w ogóle, po pierwsze syn w inkubatorze, więc pierwsze chwile jedynie laktator, dostałam bardzo dużo leków, no i co się okazało, jak mogłam zacząć karmić i próbowałam-aczkolwiek pokarmu było tyle co nic, musiałam zacząć znowu brać tabletki na epilepsje a przy nich lepiej nie karmić-po prostu w tym wypadku jest mimo wszystko zdrowsze mm niż mój pokarm z lekiem. Nie wiem nawet czy nie zakazane jest karmienie piersią, bo lekarz mi powiedział, że skoro jest na sztucznym mleku to dobrze, bo muszę zacząć brać tabletki.

Gość gość
a karmisz piersią?