Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój chłopak dochodzi szybciej niz ja?

Polecane posty

Gość gość

jestesm z moim chłopakiem od 14.02. Zaczeliśmy uprawiać seks 27.02. Jednak ja byłam dziewicą, a on jest doświadczony w tych sprawach. Takiego zwykłego seksu próbowaliśmy może z 3 razy. Zawsze jest tak, że jest seks oralny z mojej strony i w między czasie jak nie ma jeszcze wytrysku to przechodzimy do anala. Jak już zaczyna sie anal to trwa może z 2 lub 3 min i on dochodzi, a ja nie :( co mam zrobic? Zawsze jestem podniecona, ale nie dochodze w te 2 lub 3 min tak jak on a też chciałabym. Jak on dojdzie to juz jest koniec seksu bo on nie ma siły. Wolałabym uprawiać taki tradycyjny seks, a nie anal :/ Jak ostatni raz uprawialiśmy tradycyjny seks to potem całą noc krwawiłam tak mocno, że po godzinie miałam całe spodnie brudne i pół nocy nie spałam, powiedziałam mu o tym, więc to może przez to woli anala (bo z analem nam wszystko wychodzi) co mam zrobic żebysmy uprawiali tradycyjny seks i żebym szybciej dochodziła? jak mam mu to powiedzieć? tylko jak on raz dojdzie to już na więcej nie ma siły bo jest zmęczony

Gość gość
mam to samo, z tym, że jeśli on dojdzie, to potem robi wszystko żebym ja też mogła, tj. minetka czy też palcówka, jednak uprawiamy tradycyjny seks w pozycji misjonarskiej lub na jeźdźca. i fakt, on się szybciej i bardziej podnieca ode mnie, ale to przecież nic złego, dużo osób ma podobne problemy :) przegadajcie sprawę i powiedz szczerze jaki masz kłopot, na pewno zrozumie skoro Cię kocha :)

do ; gość 2014.06.08 Jak chcesz mogę Ci doradzić jak rozwiązać ten problem. Jak jestes zainteresowana to napisz do Mnie na maila masz w stopce