Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jak pójdę do ginekologa w 5 tyg ciąży to w pęcherzyk juz będzie coś widac

Polecane posty

Gość gość

Byłam u lekarza w 4 tyg w macicy był pęcherzyk ale był jeszcze pusty i jakieś zmiany na jajnika miałam. Lekarz kazał mi przyjść po tygodniu żeby zobaczyć czy dziecko rozwinie się w pęcherzyk czy w jajniku.... Zastanawiam się czy juz os będzie widac

Gość gość
Prosze

Ja bylam u ginekologa wedlug niego byli to 4 5 tydzień ale nie wiem czy lekarz podaje od owulacji czy od ostatniej miesiączki bo jeśli od miesiączki to wedlug moich obliczeń byli to ok 6 byli widoczny pęcherzyk ciążowy bez zarodka mam przyjść za 2 tyg wiec spokojnie

Gość gość
Z zarodkiem powinien byc 7/9 tc

Gość Maaaaaaaaaaaaaaaaarta
U mnie tydzień po terminie miesiączki, która nie przyszła, był widoczny pęcherzyk 2,5 mm. Lekarz kazał mi przyjść po 2 tygodniach i wtedy był pęcherzyk ok. 25 mm z zarodkiem z bijącym serduszkiem. Nie wolisz odczekać jeszcze 2 tygodni? Tak by było już widoczne serduszko?

Gość gość
byłam w 6-tym tygodniu i lekarz potwierdził ciążę.

Gość Maaaaaaaaaaaaaaaaarta
A co do zmian na jajniku, to bardzo często tworzy się taka torbiel ciążowa. Ja miałam i plamiłam prawdopodobnie przez nią.

Gość gość
To lekarz mi kazał przyjść po tygodniu żeby wykluczyć ta pozamaciczna ciążę. Ja bym wolała zaczekać a nie tak biegać co tydzień. Boje się troszkę.