Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jest możiwosc ciazy?

Polecane posty

Gość gość

Witam :) na wstepie chce zaznaczyc ze nie mam 16lat i wiem jak sie zachodzi w ciaze, jednak dzisiaj mialam nietypowa sytuacje... piescilismy sie z chlopakiem, on mial wytrysk poprzez to ze robilam mu dobrze reka, po czym reke miala w s*****e, wytarlam reke w koldre i lezelismy sobie ok 20 min po czym chcialam sie ubrac i na moich udach mialam ta sperme z koldry, wytarlam ja ale moje majtki otarly sie o miejsce na ktorym byla sperma...dodam ze byly to strinki wiec material dotykal wejscia do pochwy ...czy jest mozliwosc zajscia w ciaze? dzisiaj mam dni plodne. Prosze o szybka odpowiedz

Gość gość
ja mam podobny problem ;( prosze o rade...Spóźnia mi się okres już 11 dzień, robiłam 2 dni temu test, wyszedł negatywnie. Wczesniej mialam raczej regularnie miesiaczki. Co mi jest, czy test mógł oszukac i jestem w ciazy? prosze o rade :(

Gość gość
Test mógł oszukac, kup nowy najlepiej. Choć po takim czasie powinien pokazać ciaze. A widzicie, ja mam 16 lat i nie mam z tym problemu, nie puszczam się, jestem świadoma konsekwencji. Mam chlopaka kilka lat starszego od ponad roku i dbamy o zabezpieczenie (przepraszam, musiałam, nie lubię stereotypów). Hmm autorko jeśli sperma nie została wprowadzona do pochwy to ogromnego zagrożenia raczej nie ma, jednak na Twoim miejscu zapewne bym panikowała, znając siebie. Mam nadzieje, że ewentualny test wyjdzie negatywnie, powodzenia!