Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evlenka

Jacy byli wasi nauczyciele?

Polecane posty

Gość evlenka

Dobrze ich wspominacie?

Gość gość
Różnie. Niektórzy byli w porządku, niektórzy nie. Większość była przeciętna, niewyróżniająca się. Jeżeli ktoś się wyróżniał to w negatywny sposób. Głównie przez swoją nerwowość i brak szacunku

Gość gość
Inspirował to za dużo powiedziane. Było kilka wyjątkowo fajnych ludzi, kilku wyjątkowo dobrych dydaktyków, ale żeby mnie któryś inspirował to nie.

Gość gość
mialem dwoch fachowcow w swojej dziedzinie reszta moze im lizac stopy nauczyli by kamien gdyby wymagal edukacji w danym zakresie

Gość gość
c***jowi na wszystkich etapach edukacji, bardzo źle wspominam ten pomiot, oczywiście od każdej reguły są wyjątki, miałam ze dwóch nauczycieli historii, którzy byli pasjonatami, ale jeden trafił do wariatkowa a drugi szybko odszedł ze szkoły, w podstawówce w klasach 1-3 miałam fajną wychowawczynię, która traktowala nas jak swoje dzieci :D i księdza spoko w gimnazjum. To by było na tyle chyba.

A jakies zabawne anegdoty pamietacie? Ja np. mialam ksiedza który byl bardzo smieszny, zawsze przygrywal na religii swoja gitara i podrywal dziewczyny ;D