Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myslicie o kobiecie co chce z wami spac, ale nie chce sexu?

Polecane posty

Gość gość

jak chce sie tylko przytulic i zasnac, a wy macie na nia ochote? no oszalec mozna... czemu to robi.

Gość gość
Wiem że to może się wydawać głupie ale ja chce mieć męża ale nie chce z nim nigdy tego robić bo liczy się miłość a nie sex , sex jest u prostytutek które się nie kocha a dzieci zaadoptuje z Afryki :-) !

Gość gość
ale ja nie moge jak jest tak blisko a tak daleko... boi sie seksu? wiem, ze jej sie podobam, wiec czemu tak?

Gość gość
no to wyobraż sobie, że jak lezysz sobie z kobieta, to za każdym drgnięciem twojego małego zniża się nad tobą wiszący cięzki , ostry miecz na cienkim włosie:D:D ten " miecz" dla ciebie to może byc u niej obawa przed ciażą, obawa przed bólem - jeśłi ona po raz pierwszy , nieprzyjemne poprzednie doświadczenia....

Gość gość
Jest sporo kobiet aseksualnych (jeśli nie prawie wszystkie), które szukają miłości, a seks jest dla nich zbędny. Większość z nich rozumie, że mężczyzna odejdzie, gdy nie będzie regularnie zaspokajany wiec zmusza się do seksu. część tego nie rozumie i to są te, które chcą się tylko przytulić nie dając nic w zamian. Jak dla mnie samolubstwo i tyle.

Gość gość
Nie tylko czasami kobiety są aseksualne mężczyźni też.

Gość gość
to by sie zgadzalo, wiem, ze jest pozadna kobieta, wiec podejrzewam, ze jest dziewica.

ja jestem aską, nie będę kłamać, po prostu, facet nie potrzebuje seksu, tylko to sobie wmawia:) seks to mit. tak więc.. tylko przytulanki wchodzą w grę;)

"Wiem że to może się wydawać głupie ale ja chce mieć męża ale nie chce z nim nigdy tego robić bo liczy się miłość a nie sex , sex jest u prostytutek które się nie kocha a dzieci zaadoptuje z Afryki usmiech.gif !" - Masz rację to nie wydaje się głupie, ale jest głupie. Nawet bardzo głupie. "ja jestem aską, nie będę kłamać, po prostu, facet nie potrzebuje seksu, tylko to sobie wmawiausmiech.gif seks to mit. tak więc.. tylko przytulanki wchodzą w gręoczko.gif" Przytulanki to były fajne przy ognisku, na obozie jak miałem wczesne naście lat. Jak dorosła kobieta mówi że tylko to się dla niej liczy, to czas na leczenie.

"Jest sporo kobiet aseksualnych (jeśli nie prawie wszystkie), które szukają miłości, a seks jest dla nich zbędny. Większość z nich rozumie, że mężczyzna odejdzie, gdy nie będzie regularnie zaspokajany wiec zmusza się do seksu. część tego nie rozumie i to są te, które chcą się tylko przytulić nie dając nic w zamian. Jak dla mnie samolubstwo i tyle. " Ale kto tutaj jest egoistyczny? Jeżeli taka dziewczyna/facet chce przy sobie zatrzymać normalną osobę, to może wymyślić sobie że chce zachować czystośc do ślubu. A co potem? Ktoś taki kłamie i nie zasługuje na miłość. Bo seks, w miłość jest niestety wpisany. jak uważa że potrzebuje tylko przytulasków, to iech sobie lalkę dmuchaną kupi.

Gość gość
Ze az zacytuje: "Jest sporo kobiet aseksualnych (jeśli nie prawie wszystkie), które szukają miłości, a seks jest dla nich zbędny. Większość z nich rozumie, że mężczyzna odejdzie, gdy nie będzie regularnie zaspokajany wiec zmusza się do seksu. część tego nie rozumie i to są te, które chcą się tylko przytulić nie dając nic w zamian. Jak dla mnie samolubstwo i tyle." .....nie daje nic w zamian? W zamian za co? Nie wiedzialam ze kobieta ma dawac sie wy***** w zamian za cos? Za co? Moze za to, ze laskawca pozwoli jej ze soba byc? Czasy sie zmienily, to nie Islamabad, choc w PL nadal patriarchat mocno sie trzyma, a babki same sobie pod gorke robia.

"nie daje nic w zamian? W zamian za co? Nie wiedzialam ze kobieta ma dawac sie wy***** w zamian za cos? Za co? Moze za to, ze laskawca pozwoli jej ze soba byc? " Nie można powiedzieć że nie masz tutaj racji, ale jednak nie zaprzeczaj temu, że seks dla związku jest istotny. Seks nie powienien być w zamian za coś, ale powinien być naturalnym magnezem dla partnerów. Jeżeli jedna strona zmusza się do współżycia, to wyjdzie i co ma taki zdrowy zrobić? Zostać w związku, w którym się męczy, bo ma swoje potrzeby? Poza tym stawiasz zupełnie inną proporcję - kiedyś rządzili faceci, dzisiaj niech rządzą kobiety - czy to także nie idzie w kierunku - w zamian za coś?

Gość gość
No tak kiedys rzadzili faceci I taka kobieta chciala czy nie chcial to musiala sie zmuszac do sexu. Na szczescie te czasy sie zmienily. A facet jak chce ruchac inne to niech zostawi kobiete w spokoju a nie zabiera sie za gwalty na niej.....bo jak inaczej nazwac wymuszany sex!

Gość gość
Tylko że te kobiety oszukują i kłamią na temat swojej seksualności, i uważasz że to w porządku? Bo one owszem, chcą mieć kogoś bliskiego, ale nie chcą jego bliska.

Gość gość
ja myślę że jest zmęczona jak ja miałem kobietę na stałe i co noc spaliśmy razem to co 2 noc był seks bo mi się po prostu nie chciało, czasami po pracy padałem na pysk i naprawdę nie miałem ochoty ale jak zbliżał się weekend i się dobrze wyspałem to i 3 razy było za mało hehehe.