Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyjazd do Anglii zeby nauczyc sie jezyka

Polecane posty

Gość gość

Chcialam waszej rady. Wiec mam 32 lata i chce wyjechac do Anglii na 2-3 miesiace zeby nauczyc sie chociaz troche angielskiego. Patrzylam na stronki aupair ale na aupair-world jest wiek max 30 lat..Myslalam tez o kursie jezykowym za granica ale sa strasznie drogie!! za 2 miesiace 18.000 zlotych! Jaki spodob inny ale nie drogi polecacie mi zeby wyjechac do Anglii nie koniecznie LOndyn, moze byc inne miasto zeby nauczyc sie angielskiego? A te host family?

Gość gość
nie, nie ma czegoś takiego trzeba było się uczyć, jak się chodziło do szkoły, a nie z chłopakami po krzakach!

Gość Moja Wyspa 123
Czesc. Tez planuje wyjazd do UK w pazdzierniku. Najpierw zapisze sie na kurs ang.aby pzypomniec sobie jezyk (dawno temu rozmawialam po ang.) Zobacz na ta strone......moze przyda sie:) http://www.mojawyspa.co.uk

Gość gość
Dzeki:) Mysle tez o zamianie mieszkania na kilka mc, tzw. scambiocasa

Gość gość
a myślałaś o tym, żeby pojechać do Anglii ale stricte na kurs językowy? Glossa organizuje takie wyjazdy i nie masz ograniczenia wiekowego. A myślę, że znacznie więcej nauczysz się na takim kursie niż na własną rękę

Gość gość
stricte ? co to znaczy? Te kursy jezykowe sa strasznie drogie.... Myslalam moze ze warto wynajac pokoj, i zapisac sie tam do jakiegos collegu na kurs?

Gość gość
stricte - znaczy dokładnie, typowo, precyzyjnie

Gość gość
Ile kosztuje pokoj jednososobowy w Anglii? I gdzie szukac pokoju? na jakich stronkach?