Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co to może być foto

Polecane posty

Gość gość

Hej, mój 14miesięczny syn ma takie plamki na nogach i rękach, mam wrażenie że więcej mu się ich zrobiło w nocy, czy to wygląda na ukąszenie jakiegoś owada/komara itp czy coś poważnego i wybrać się do lekarza. Dodam że od dwóch dni ma gorączke ale to raczej na zęby. http://zapodaj.net/503eb0d006783.jpg.html czy ktoś zna podobny przypadek?

Gość gość
aha, w rzeczywistości są bardziej czerwone

Gość gość
Lepiej iść do lekarza nie wiem co to może być le na ukąszenia to nie wygląda a lepiej zasięgnąć porady lekarza

To wygląda na reakcje alergiczna po ukąszeniu owada lub jakąś inna reakcje alergiczna. Moja córka miewa takie cos po ukąszeniu meszki. Idź do lekarza, myślę, ze to nic groźnego ale lepiej, dla wlasnego spokoju odwiedzić lekarza :)

Gość gość
W ogóle nie wygląda na ukąszenie, ja dawno byłabym u lekarza, a ta na kafe siedzi :O

Gość gość
zamówiłam lekarza do domu. i czekam.

No i prawidlowo autorko :) Gość z 9:15 ukąszenie może być w jednym miejscu, a reakcja alergiczna bardziej rozlegla. Moja córka wlasnie tak wygląda po ukąszeniu meszki.

Gość gość
Hej właśnie był u mnie lekarz, gdyby ktoś miał taki przypadek u swojego dziecka to mogę powiedzieć że jest to pokrzywka. Mały dostał 2 syropki i maść .