Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

flirt z żonatym

Polecane posty

Gość gość

czy to jest złe? jeśli ma nie dojść do żadnego spotkania? tylko niewinne pisanie..

Gość gość
tak jest to złe, masz jakies kompleksy ze musisz flirtowac z żonatym?? znajdz sobie wolnego faceta

Gość Szaro_Szary
To jest złe i już. "Nawet jak nie ma dojść do spotkania". Nie oszukuj się, zawsze dochodzi. A jeśli nie dochodzi, to tym bardziej jest złe. Traktujesz kogoś jak pamiętniczek. Polajkuj sobie lepiej na fejsbuczku i poesemsskuj z ziomalkami na komciu, czy jak to się mówi. Z prawdziwym człowiekiem odbywa się prawdziwe rozmowy, a nie esemeskowe. To jak papier - przyjmie wszystko. A potem wielkie wynurzenia przez smski okazują się bujdą na resorach, a burzysz komuś życie. Inna sprawa że jak ktoś wierzy w esemeski to sam jest sobie winien.

Gość gość
:(

Gość gość
Oczywiście, że to nie jest dobre. Ale uważam, że po kilku latach małżeństwa etyka poddaje się zniekształceniu i już nie wszystko co na początku było naganne teraz też takie jest. Małżeństwa bywają dysfunkcyjne i wtedy potrzebna jest pomoc z zewnątrz. Jeśli kobieta nie ma w ogóle ochoty na seks lub facet nie chce w ogóle rozmawiać, to na prawdę trzeba być wiernym? Każdy z doświadczeniem w małżeństwie nie będzie już tak bardzo pewny swojej odpowiedzi.

Gość gość
trzeba byc wiernym .dla problematycznych par małzenskich jest terapia, mediacja lub rozwód.

nie trzeba być wiernym. ewentualnie można być wierny. nie da się nikogo zmuszać ani do miłości, ani do wierności. nie daj się, autorko, dobić psychicznie przez związkowych zjebów. ja bardzo często flirtuję z żonatymi, są wspaniali;)

Gość gość żonaty
Ja jestem żonaty i bardzo często filtruje z kobietami . Bardzo to lubię i nie widzę w tym nic złego.

Gość gość
"bardzo to lubie i nie widze w tym nic złego"??? a gdyby twoja żonka też tak z kimś pisała?wtedy też nic takiego?:P

Gość gość
ja też lubię jednego żonatego i wiem że mu się podobam i to bardzo

Gość gość
związkowi idioci nie doceniają tego, czym jest flirt w związku :classic_cool:

Gość gość
Hm z calym szacunkiem Dla mnie kobieta ktora flirtuje z zonatym musi byc strasznie zdesperowana i zakompleksiona Bo przeciez tylu fajnych wolnych facetow Ale nie ja musze zrobic kwas jakiejs innej kobiecie Takie rzeczy sa zle i predzej czy pozniej to wraca Takze nie placz potem jak trafisz potem sama na frajera ktory bedzie sie dowartosciowywal u innych kobiet

Gość gość
te skwaszone inne kobiety niech przyjmą do wiadomości, że jak się coś w domu ma, to nie szuka się poza domem

Gość gość
te skwaszone inne kobiety niech przyjmą do wiadomości, że jak się coś w domu ma, to nie szuka się poza domem jak się coś ma w domu? to znaczy co? analfabetko,wyrażaj się po polsku

Gość gość
jeśli już to analfabeto i zejdź ze mnie bo ze skwaszonymi nie mam ochoty :classic_cool:

Gość gość
a jeśli to Twój mąż by tak flirtował miło by Ci było hm?lepiej poszukaj sobie wolnego do flirtowania jak masz jeszcze sumienie

Gość gość
mój żonaty mąż cały czas ze mną flirtuje między innymi dlatego nie flirtuje z innymi mężatymi i niemężatymi

Gość gość
zdrada emocjonalna,to też zdrada?

Gość gość
że niby kto kogo zdradza? no jak może zdradzać własny rodzony żonaty mąż flirtując z własną rodzoną żoną? .... a emocje są, jeszcze jakie! :classic_cool:

Gość gość
ja też tak mam,tzn tylko piszemy co słychać itd..to też źle? jeśli jesteśmy w związkach??

Gość gość
taa jasne :P wy tu wszyscy święci jesteście...

Gość gość
wiesz, to już jest problem żony, działaj jak masz chęć

Gość gość
czy nie mieliście wyrzutów sumienia pisząc z kimś a jednocześnie być w związku?

Gość gość
A ja właśnie umowilam z zonatym na weekend w hotelu. Jestem wolna, to nie ja slubowalam jego żonie wierność. Widocznie mam coś czego ona nie ma.

Gość gość
na weekend? w ciągu tygodnia się kontaktujecie?

Gość gość
Tak piszemy mszy. On jest wtedy w pracy chyba.

Gość gość
na co ci zonaty

Gość gość
Na nic. Nie chce nic wiecej oprócz miłego weekendu. Znamy sie 10 lat, wtedy jeszcze nie miał zony i czasem sie spotykalismy.

Gość gość
chciałabym mieć twój charakter;)