Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

flirt z żonatym

Polecane posty

Gość gość
nie boisz się zaangażowania ze swojej strony?

Gość gość
To ironicznie? Nie mam wyrzutów sumienia, on przysięgam nie ja, jest dorosły wie co robi. Nie wiem po co Zenon sie z dziewczyna, z która nigdy nie było mu dobrze w łóżku.

Gość gość
ale te zapchaj dziury to prostaczki i analfabetki. jedyne co potrafią prawidłowo robić to szarpać za rozporek cudzego męża i rozkładać przed nim nogi, bo gacie to ponoć same im spadają :D:D

Gość gość
ale te zapchaj dziury to prostaczki i analfabetki. jedyne co potrafią prawidłowo robić to szarpać za rozporek cudzego męża i rozkładać przed nim nogi, bo gacie to ponoć same im spadają smiech.gifsmiech.gif Bo to są niedowartościowane zdziry ,brzydkie i głupie.Będzie taka się spotykać z żonatym i ssać mu rozporek i wszystko będzie robić byle szmaty nie zostawił!!!!

Gość gość
To ironicznie? Nie mam wyrzutów sumienia, on przysięgam nie ja, jest dorosły wie co robi. Nie wiem po co Zenon sie z dziewczyna, z która nigdy nie było mu dobrze w łóżku. Kiedyś twojego męża będzie zadowalała taka zdzira jak ty ,ciekawe co ty wtedy powiesz .Ona też nie będzie miała wyrzutów sumienia bo tobie przecież nie przysięgała ,tak?ale będzie do niego wydzwaniać ,pisać esemesy no i twojemu mężowi będzie bardziej odpowiadać bo będzie obca a nie swoja!!!

Gość gość
Te prostaczki dowartościowują się tym że żonaty na nie zwrócił uwagę ,taki co ma żonę i dzieci.One są gorsze od kurew!!!!!!!!!

Gość gość
a jakie to tchórzliwe :D