Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ygh

schudnąć w 6 tygodni.

Polecane posty

Cześć Kafeterianki :) Mam do Was pytanie ! Czy udało się którejś z was schudnąć więcej niż 8 kg w 6 tygodni? Jeżeli tak, to jaką dietę stosowałyście? Jakie ćwiczenia polecacie na płaski brzuch? Ja osobiście stosuje od środy tamtego tygodnia diete : 4 posiłki dziennie, same owoce warzywa, kawa czarna bezz cukru, zero słodyczy, obiad staram się jeść też bardzo mało kaloryczny, piję dużo wody.. Rzuciłam papierosy, pale elektryka. Niestety miesiączka w sobotę wszystko mi popsuła, zjadłam czekoladę i wiele innych rzeczy, a więc od dziś znowu dieta.. Czekam na normalne odpowiedzi, głupie komentarze itp sobie darujcie :)) Pozdrawiam :)

zapomniałam też dodać, że zero białego pieczywa tylko ciemne :)

Gość gość
mi sie udalo, stosowalam porady z jednego bloga, nie pamietam adresu, wpisz sobie w google xxAlly radzi jak szybko schudnąć

Gość gość
Stosuję taką dietę jak ty i w pierwszych 6 tygodniach schudłam 6,8 kg po 7 tygodniach 8 kg.

Gość yghh
Eh. Mam jakieś prolemy z logowaniem. Dzięki bardzo , znalazłam. Postępuję tak samo, do tego biegam co drugi dzień. Znalazłam ćwiczenia Ewy Chodakowskiej PŁASKI BRZUCH lecz nie moge znaleść żadnego forum czy ktoś ćwiczył. Ćwiczę je, ale myśle nad zmianą ćwiczeń.

Gość yghh
Jeżeli ktoś cwiczył na plaski brzuch bardzo prosze o zestaw ćwiczeń :)

Gość AnkaMT
Na płaski brzuch o dziwo wcale nie są dobre brzuszki, bo one może go wyrzeźbią ale nie spalą tłuszczu który się na nim zebrał. Na to przede wszystkim trzeba zastosować dobrą dietę oraz zestaw aktywności dzięki którym szybciej schudniesz - tutaj znajdziesz mały poradnik http://www.butyjana.pl/jak_szybko_schudnac.html

Gość gość malgorzataaa
Ja schudłam stosując dietę oxy, właściwie dla mnie to nie dieta ale dobre, prawidłowe żywienie. Teraz po zakończeniu diety staram się nie rzucać w siebie wszystkiego i nie mam efektu jojo. Najważniejsze to zacząć i zauważyć jak się odżywiasz, a przy odrobinie zrozumienia własnego ciała kg same zaczną uciekać. Więcej info na priv malgorzataa.k@onet.pl