Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panierpe

Rok bez żadnego zabiezpieczenia ! Czy jesteśmy bezpłodni?

Polecane posty

Gość Panierpe

Ja i mój chłopak od niecałego roku kochamy się dość często. Zawsze jest tak, że dochodzi poza mną. Czasem dzień przed okresem, w trakcie okresu lub po (bo wtedy są dni niepłodne z tego co wiem) pozwalam mu dojść we mnie. Hm. Czy to głupie? Jakie mam ryzyko, że no dziś doszedł a jutro powinnam mieć okres... ?

Gość gość
Przy bardzo krótkich cyklach miesiączkowych, można zajść w ciążę uprawiając seks podczas miesiączki. Jaki masz cykl?

Gość panierpe
Nie wiem jak to się dokładnie liczy? Dostaje 10tego zawsze i trwa tak ok. 4 dni. Tj. 26 dni?

Gość gość
cykl miesiączkowy liczy sie od dnia rozpoczęcia miesiączki do dnia rozpoczecia nastepnej

Gość gość
skoro dostajesz co miesiąc dziesiątego to cykl masz 30-dniowy , przy takim cyklu mozesz kochać się spokojnie tydzien przed okresem bez zabiezpieczenia . na pewno nie zaszłaś w ciązę kochając się dzien przed okresem .

Gość gość
uwazaj tylko na dni po okresie , bo masz krótką miesiączkę, więc dni płodne mogą wystąpić szybciej .

Gość panierpe
Piersi mnie bolą już dwa tygodnie, a okres się spóźnia 4 dzień! Test robiłam tydzień po stosunku, ale była jedna krecha, więc możliwe, że za wcześnie. Robić kolejny?? Zrobię, ale póki jestem tu to chcę zapytać ile % jest na zajście. 23.05 był stosunek bez zabezpieczenia oczywiście, prawdopodobnie miałam płodny dzień. Doszedł chyba w pół we mnie w pół na zewnątrz. Po tygodniu JUŻ (?) czyli ok. 1.06 zaczęły mnie boleć piersi. Byłam zdziwiona, bo miesiączka zaczyna się 10,11 dnia miesiąca. Do dziś ból piersi mam i bez okresu.

Gość gość
Mozliwe ze jestescie bezpłodni teraz to popularne

Gość gość
przestańcie brednie pisać , zawsze dziesiątego to jest wypłata a nie okres

Gość gość
Nie może być okres co 10-go ponieważ każdy mc. Ma inna ilość dni :D

Gość panierpe
Uregulowały mi się jakoś marzec/kwiecień i dostawałam wlaśnie w kwietniu 10, w maju 11, teraz czeeeekam sobie.....

Gość gość
no jeśli kochałaś się w dni płodne bez zabiezpieczenia to bardzo duże prawdopodobieństwo , że mogłaś zajść w ciążę . co do testu , poczekaj jeszcze kilka dni . myślę że jeśli zrobisz 7 dni po spodziewanym terminie miesiączki to wyjdzie już wiarygodny, bo wtedy właśnie zwiększa produkcja progesteronu i innych hormonów , które podwyższają się w trakcie trwania ciąży.