Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paulina1819

co sie mi dzieje czy to mozliwe

Polecane posty

hej, mam pytanie. tylko proszę bez zadnych hejtow bo po prostu nie wiem co sie dzieje. nie wspolzyje z chlopakiem, ale zdarza nam sie uprawiac pettening. i byla pewna sytuacja (on i ja mielismy na sobie ubrania), ze moj chlopak mial wytrysk. mialam wilgotne na spodniach ale powyzej drog rozrodczych. dotykalam to wilgotne miejsce reka po czym wlozylam reke pod majtki zeby upewnic sie czy pochwa tez jest sucha. czy moglam w ten sposob przeniesc pleminiki i moge byc w ciazy ? zaznacznam ze mam bardzo nieregularne cykle. zazwyczaj wystepuja w 30 dniu lub nawet 36-40 dzień. kiedy stała sie powyzej opisana czynnosc byłam tydzien po okresie wiec wynikaloby ze jest to moj dzien niepoldny , ale pierwszy z plodnych jesli cykl by mi sie skrocil. a do tego 2 tyg przed okresem zaczelo mnie bolec podbrzusze i piersi i utrzymuje sie do teraz. myslalam ze to owulacja chociaz nigdy tak nie mialam, ale teraz sama nie wiem ...

Gość gość
nie jesteś w ciązy. Plemniki to nie psy gończe. Poza tym: "drogi rodne" a nie rozrodcze, "petting" a nie pettening.

Gość gość
cud by musiał się stac, żeby to była ciąża