Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy podoba wam się typowo polski typ urody?

Polecane posty

Gość gość

??

Polski typ urody według mnie jest przeciętny. Najładniejszy jest latynoski typ, no i ewentualnie indyjski.

Gość gość
Słowianie pochodzą z Iranu oraz Indii.

Gość gość
Nie bardzo. Klasyczna uroda jest najlepsza.

Gość gość
latynosi i hindusi sa niscy , hindusi mega brzydcy mali cherlawi i czarni . najprzystojniejsi sa Skandynawowie i Australijczycy

Gość gość
Mi nie. Ani faceci (maja tendencje do lysej paly, bucowata twarz jak kartofel, malo inteligentne spojrzenie, miesien piwny) ani kobiety (równie malo inteligentne spojrzenie wiekszosci z nich, szczurowate twarze, zbyt wysokie kosci policzkowe jak u mongolów, male waskie usta, które po prostu kojarza sie z wiedzmami).

Gość gość
I te kudły w kolorze mysim, sorry ciemnym blondzie Nie ma kurwa czegoś takiego jak ciemny blond :D

Gość gość
uroda indian lub latynoska to moje ulubione "typy" ;) Polski typ urody nieszczególnie mi się podoba. Nie fajne w tym typie jest to, że skóra ma często różowy odcień przez co twarze kobiet i mężczyzn mają "prosiakowaty" lub pijacki wygląd. I przy takiej świńskiej twarzy ani piękne blond włosy ani jasne oczy nie pomogą ;). Podoba mi się też uroda hiszpanów i hiszpanek ale tych z jaśniejszą karnacją. Tych "ciemniejszych" nie. Ciemne oczy, włosy i jasna cera - to jest to :)

Gość gość
To zależy o jakiej płci mówimy, bo u kobiet ładna jest słowiańska, delikatna uroda, kobiety o ciemniejszym typie mają czasem badziej męskie rysy (nie mówię, że wszystkie) za to u mężczyzn słowiańska uroda jest nijaka i bardziej podobają mi się południowcy, mają bardziej wyrazistą urodę.

Gość gość
ja mam podobno typowo słowiańską urodę bo mam długie włosy naturalny ciemny blond(rozjaśniam na taki średni blond), oczy mam zielono-niebieskie, dość ciemną oprawę oczu i łatwo się opalam, przy tym jestem drobnej budowy ciała zawsze za granicą mnie biorą za jakąś Rosjankę czy Czeszkę,a nawet od kilku słyszałam ,ze wyglądam jak typowa Polka ale nie wiem czy to dobrze czy źle, ogolnie facetom sie podobam wiec nie narzekam choc zawsze mi sie podobała latynoska uroda, ale nie bede na sile sie zmieniac w kogos kim nie jestem bo taki mam typ urody jaki mam i juz. Dla nas jest on dosc powszechny, u latynosów z kolei taki jest oryginalny , zawsze podoba nam sie to co nietypowe

Gość gość
Przy ciemnej oprawie oczu ciemne włosy dużo lepiej wyglądają.

Gość gość
może i tak,ale ja się cieszę ,że mam dość ciemną oprawę oczu bo niektore blondynki, szczególnie te jasne naturalne blondynki mają bardzo jasne oczy, a ja mam zielono-niebieskie ,ale w ciemnym odcieniu raczej idługie rzesy i to dobrze bo byłabym mdła inaczej Nie podobaja mi sie blondynki ,które właśnie są tak jasne,że az mdłe bez wyrazu, ja chociaz łatwo sie opalam

Gość gość
Nie.