Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy któraś z was była za ciasna po porodzie żeby uprawiać seks

Polecane posty

Gość gość

bo mam taki problem... nie wiem czy mnie za ciasno zszyli czy co, samo wejście jest za ciasne (wiem bo sprawdzałam), natomiast "w środku" ejst normalnie. Próbowaliśmy seksu z mężem i nie może we mnie wejśc :( Co robić? Powinnam iść do lekarza?

Gość gość
pewnie zaraz zaczną tu pisac że mam wiadro itp ale serio piszę, jestem załamana, od porodu minęły już 3 miesiące... mój mąż też uważa że jest za ciasno więc to nie moje wymysły

Gość gość
Właśnie miałam poruszać ten temat:) Miałam ten sam problem do wczoraj:) Bałam się kochać z mężem, bo zauważyłam,że jest ciaśniej.To tak jak by troszkę pierwszy raz, bo przy wejściu trochę boli, ale najważniejsze to o tym nie myśleć tylko się rozluźnić i jakoś pójdzie.A co do udania się do lekarza to ja bym nie szła. Kup sobie coś nawilżającego, myślę,że powinno pomóc:)

Gość gość
dzięki za odpowiedz :* a ile jesteś po porodzie? tyle że my juz próbowalismy seksu i to z nawilżaczem i lipa, próbowałam też sama i włoże maks 2 palce, a o 3 mogę pomarzyć :( mąz też uważa że się "nie da" włożyć bo otwór jest za mały .... miałaś też tak?

Gość gość
Co Ty, do lekarza? Idź do sąsiada, jak mąż nie może. Dureń powinien się cieszyć, że jesteś ciasna.

Gość gość
Ja bym poszla do lekarza, pewnie za ciasno cie zszyli. Jesli masz zaufanego lekarza, najlepeij tego do ktorego cjodzilas w ciazy idz i powiedz jaki masz problem. Bo problem jest. Jesli u iemozliwia wam to normalne wspolzycie to znaczy ze cos jest nie tak. U mojej kjzyki podobny problem skonczyl sie waginoplastyka. Bo zszyli ja dosyc ciasno, a dodatkowo blizna jej sie zrobila i wtedy juz umarl w butach.

Gość gość
co wy tu piszecie, z czeg ma się cieszyć??? miałam ten sam problem i skończyło się operacją w prywatnej klinice, dałam 4 tys, jak chodizłam do "zwykłych" lekarzy nawet prywatnie to rozkładali ręce i mówili "tam jest wszystko ok", a ja przed każdym seksem musiałam łykac 2 ketonale żeby w ogóle doszło do stosunku!!! I zero przyjemności, "robiłam to" z obowiązku, wyobrażacie sobie??? SUMA SUMARUM lepsza jest CESARKA bo i tak musiałam mieć operację z narkozą (waginoplastykę) i kasę straciłam, więc tak samo jakbym miała CC - tez operacja i tam na dole byłoby ok. Autorko szukaj prywatnej kliniki i tam sie udaj. Mi wejście poszerzyli ale w środku ścieśnili - teraz mam dokladnie tak jak przed porodem i jest ok.

Gość gość
dziewczyny jak macie do wyboru cc to się nie wahajcie bo potem może się okazać ze i tak musicie mieć operację, lepiej jedna operacja czyli cesarka niż naturalny poród i jeszcze operacja czyli waginoplastyka, po co się męczyc dwa razy, o frustracji nie wspomnę :o

Gość gość
Ja jestem 2 lata po porodzie tez mam bardzo ciasna i zeby wszedl to musi mocno wepchnac,moj maz ma kuśke z głòwką i moze dlatego.

Gość gość
o rety współczuje i niech ktos mi powie że sn jest lepsze od cc!

Gość gość
a są kuśki bez 'główki' ?

Gość gość
jak mozna brac ketonal, zeby sie wywiazac z obowiazku :O:O:O:O:O:O:O Do Afganistanu powinnas sie przeprtowadzic

Gość gość
a co miałam 2 lata seksu nie uprawiać? próbowałam różnych metod, byłam sfrustrowana i załamana żaden lekarz nie chciał mi pomóc więc ketonal mi pozostał... :(

Gość gość
no nie, lepiej wyc z bolu i jechac na przeciwbolowych, zeby tylko seks był. Masz jakikolwiek szacunek dos wojego ciała ?? masz ???

Gość gość
ja mialam cesarke, pierwszy sex uprawialismy po niecalym miesiacu i co dziwne bolalo jak pierwszy raz, ale tylko pierwsze i drugie wlozenie ale pozniej bylo z***biscie;) nie sadzilam ze miesieczna abstynencja po cesarce tak wiele zmieni, myslalam ze poza bolacym brzuchem nic sie nie zmieni a tu zaskoczenie;) ale o sn sie nie wypowiem bo to zupelbie cos innego

Gość mamcia89
ja jestem 4 miesiące po porodzie i do tej pory jak sie kochamy to n początku boli jak cholera, później jest juz ok. A pierwsze nasze wspołzycie po porodzie (7 tygodni) dla mnie było okropne ból niesamowity.

Gość gość
Ja miałam cc a lekarz mi po porodzie kazał kupić żel nawilżający bo to naturalne ze kobieta jest tam sucha - to kwestia hormonów. Akurat mam lekarza który poza kwestiami zdrowotnymi duża wagę przykłada do komfortu kobiet. Może nawilżacz pomoże na ból? Ale jeśli stosunek jest w ogóle niemożliwy to coś jest nie tak. Nawet dziewica nie jest zazwyczaj tak ciasna żeby się wcale nie dało.

Gość gość
moja znajoma miała ten problem, z tego co mówiła to nie dało się nawet "włożyć" penisa, tu nie chodziło o bolesny stosunek ale nawet nie można było go odbyć bo nie mógł wejść. Lekarze też mówili że ok :o . Znajoma miała w końcu jakiś zabieg czy tam operacje ale w prywatnej klinice. Wiem że rok musiała odkładac kaske :o

Gość gość
te co miały cc - nie amcie pojecia co to znaczy byc tam zszyta więc na h/u/j się wypowiadaćcie?

Gość gość
ja mialam to samo - za ciasno zszyli i nie dalo sie wejsc. Mialam potem zabieg plastyczny i wszystko jest ok - tylko szkoda, ze musicie za niego placic bo tu gdzie mieszkam zrobili to na sluzbe zdrowia. Autorko, nie ludz sie ze za jakies czas Ci to przejdzie - bedzie tylko gorzej bo bedziesz sie przed kazdym stosunkiem stresowac i jeszcze bardziej podswiadomie zaciskac miesnie pochwy

Gość gość
Tez tak mialam po porodzie, ale ja miala cc. Ale zauwazylm, ze przy dluzszej abstynencji od seksu jest ciasniej.

Gość gość
co z tego że miałas cc, nie wiesz co to znaczy rodzić i byc naciętą wiec po kiego grzyba sie wypowiadasz, i zrozum tu nie chodzi o to ze jest ciasniej tylko ze w ogole nie mozesz włozyc.

Gość gość
gość 10.06.2014 - możesz napisać coś więcej? czy to była operacja czy tylko zabieg? czy członek w ogóle nie mógł wejść czy wchodził ale ty odczuwałaś ból? Jestem 4 m-ce od porodu, próbowaliśmy już kilkukrotnie i w ogóle nie da sie członka wprowadzić do pochwy! sama próbowałam to włożylam 2 palce i koniec, jestem załamana!

Gość juzmama
Autorko, a karmisz piersią?

Gość gość
tu autorka - tak karmię piersią czy to ma znaczenie?