Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimi121111

Karty plastikowe zamiast wizytówek

Polecane posty

Gość mimi121111

Hej wszystkim! Zastanawiam się nad zamówieniem wizytówek plastikowych, znalazłam nawet tanią ofertę i stad moje pytanie do was: Czy myślicie że robi to różnice mojej firmie, czy będę miała te plastiki czy zwykłe papierowe wizytówki? Czy wyrzucając albo zostawiając wizytówke sugerujecie się tym z czego ona jest zrobiona?

Gość gość
Karty plastikowe są chyba bardzo drogie

Gość gość
Nie sa drogie to tylko takie mity

Gość gość
Ktoś jeszcze może się wypowiedzieć? Też mnie interesuje temat...

Gość Kalinka19000101
www.viperprint.pl /eprint8/ kategoria/211/ Tu mają ładne

Gość Anka G
ja zamówiłam kilka razy wizytówki plastikowe poprzez tą stronę: http://www.strefawizytowek.pl/wizytowki-plastikowe.html są one wręcz niezniszczalne. Bardzo dobra jakość wydruku i chyba najlepsze ceny w Polsce. Mają też dobre wizytówki plastikowe przezroczyste. Ostatnio zamówiłam i robią furorę wśród moich klientek.

Gość gość
ja swoje wizytówki robiłam papierowe, ale po konsultacji z wykonawcami znaleźliśmy fajne pomysłowe rozwiązanie. Konkretnie to tu korzystałam - http://www.czargraf.eu i miałam tak fajnie wycięte, na grubszym papierze. Myslę,że nie każdy jest przygotowany na tak nowoczesne rozwiązanie jak plastikowe wizytówki, ale możesz próbować. :)

Gość gość
Nie wiem co plastik ma wspólnego z nowoczesnością, skoro już w 18 wieku go znano, ja tam mówię STOP zbędnemu gadżeciarstwu.

Gość gość
Możesz zamówić tutaj http://clsdigital.pl ja tutaj zamawiałem karty dla swoich pracowników, takie które muszą odbijać jak do pracy przychodzą . Spoko sprawa.

Gość gość
według mnie wizytówka to wizytówka i powinna być raczej wykonana na papierze. Dobrze się wtedy mieści w portfelu, w wizytowniku i nie jest ciężka. Ja do swojej firmy zamawiałam pakiet wizytówek na pięknym papierze. Dobre jakościowo i szybko wizytówki robią w firmie http://www.swisspol.com.pl

Gość gość
Ja mam Plastiki i bardzo sobie chwalę, szczególnie że pracuję na budowie i czasem coś się pryśnie albo umoczy. Jak masz gotowy projekt to wbiaj tu: http://www.viperprint.pl/eprint8/nr/bk011/ bo mają najtańsze te karty plastikowe i z tego co kojarzę to większość tych ludzi z alegro tam drukuje rzeczy.

Gość gość
Jeśli zależy Wam na profesjonalnych kartach plastikowych (laminowanych, a nie lakierowanych; zgodnych z normą ISO 7810, 4-warstwowych), także jako wizytówki to polecam www.drukmat.com.pl :)

Gość Goskass
Sama rozważam kupno takich kart, bo wydają mi się bardziej luksusowe. Chcę także udzielać rabatu dla posiadaczy takich kart. Szukałam firmy, która zajmuje się ich produkcją i znalazłam http://drukmat.eu. Znacie ją?

W biznesie trzeba się wyróżniać. W sumie to nie słyszałem o takich wizytówkach, ale ciekawie brzmi. W sumie jak to mówią nie piniądz a wygoda.

Gość gość
Dobre jakościowo karty produkuje ponoć ta firma: www.unicard.pl/produkty/karty-plastikowe.html Ktoś korzystał?

Ja zamawiam od lat już w firmie TanieDruki www.taniedruki.epn.pl/19-wizytowki-plastikowe-z-pcv. Jestem zadowolony ze współpracy z nimi.

Gość Anika93
Naszą firmę obsługuje www.drukmat.com.pl (karty rabatowe, ale wizytówki pewnie będą tyle samo kosztowały).

Gość gość
Jeśli chcesz sobie wyrobić wizytówki na plastikowej karcie to zerknij sobie na ofertę cadron.com.pl Mam karty od nich, które dostają nasi stali klienci. Są bardzo starannie wykonane, od projektu do realizacji kontakt z pracownikami był bardzo dobry :). Porozumiewaliśmy się bez problemu. Ważne jest aby takie karty, nadruk na nich były porządne, dobre jakościowo i te na szczęście takie są.

Gość Lukaluka
My do firmy zamawialiśmy takie wizytówki właśnie w cardon w Krakowie. To prawda, że mają dobre podejście do klienta i starają się żeby wszyscy byli zadowoleni ze współpracy. Nasze plastikowe wizytówki wzbudzają zainteresowanie, trzeba przyznać że nie jest to jeszcze takie popularne jak papierowe, a chyba ważne jest to żeby wyróżniać się z tłumu :). Myśle, że warto zainwestować w plastikowe wizytówki

Gość gość
Zgadzam się, ze na www.viperprint.pl robią świetne kary z PVC. Jeżeli mam zamówić ten produkt, to tylko tam

Jakiś czas temu założyłam swój własny gabinet kosmetyczny i w wizytówki a teraz karty rabatowe zaopatrzyłam się w firmie Cardon. Z opinii zasięgniętych w internecie wyczytałam, że są najlepsi w tym co robią i dodatkowo mają świetne podejście do klienta - to wszystko prawda. Sprostali moim wymaganiom w 100% - karty są dokładnie takie jak chciałam i dodatkowo widać, że są bardzo solidne więc nie będą na chwilę a na dłuższy czas.

Gość malwinakot5
Szukając ostatnio firmy, która produkuje plastikowe karty natknęłam się na firmę Cardon i jestem bardzo zadowolona z ich usług. Dobrze, że zasięgnęłam opinii w internecie bo karty, które dla mnie zaprojektowano są bardzo oyrignalne a ich jakość jest bardzo wysoka.

Gość cze

Cześć, plastikowe wizytowki sa o wiele lepsze niz zwykle.. w sumie takie ludzie zostawiaja a te papierowe wyrzucaja do smieci, sama mialam problem z tym ze ludzie brali wizytowki a pozniej niby je "gubili"..a numeru nie zapisali a wiec brali kolejna wizytowke i tak w kolko..., odkąd mam plastiki to jakos zawsze wizytowke znajduje a ostatnio drukowano mi wizytowki z wykrojnika gdzie jest dziurka na koleczko a wiec teraz rozdaje wizytowki jako breloczek :) czasem widze jak klient(ka) wchodzi do salonu i przy kluczach ma moja wizytowke ;-] polecam bo uwazam ze naprawde warto, ja osobiscie drukowalam w firmie zadrukowany.pl pozdrawiam