lucy1980 0 Napisano Czerwiec 10, 2014 Witam, Właśnie przyjechałam do Warszawy z moim chłopakiem, który jest Włochem. Wróciłam tutaj, bo zastanawiam się nad otwarciem własnego biznesu. On pracuje i chyba całkiem dobrze zarabia jak na polskie warunki. Sama nie wiem. Piszę, bo nie jestem z Warszawy, mam tu tylko 2 znajome i zastanawiałam się czy więcej jest tu ludzi takich jak ja. Trochę zagubionych, zastanawiających się czy podjęli dobrą decyzję, ale przede wszystkim ludzi, którzy chcieliby się czasami spotkać i zwyczajnie pogadać. Może jakichś rad udzielić jak nie zwariować, wypić sobie piwko bądź kawę i zwyczajnie posiedzieć z kimś drugim. Ja jestem po 30, 10 lat mnie tutaj tak naprawdę nie było i brakuje mi zwyczajnego kontaktu z ludźmi do mnie podobnymi. Wiem, że czasami na tych forach dyskusja przeradza się w przepychanki i głupie odzywki. Bardzo proszę ludzi, którzy się zwyczajnie nudzą i chcą się wyżyć o niepisanie. Nie mam żadnych niecnych planów, interesuje mnie rozmowa. Dzięki bardzo i czekam niecierpliwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach