Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie suplementy bierzecie, by wyglądać młodo i być zdrowymi ?

Polecane posty

Gość gość

Bo ja: witamina C dziennie 1gram witamina D 400uq mix skrzyp, pokrzywa suszone algi chlorella ktore oczyszczają jod 1000% dziennej dawki

Gość gość
1000% ? nie za dużo? ja biorę suplementy CALIVITY, polecam. :)

Gość gość
nie :) Japonczycy spozywają srednio 100x wiecej jodu niz my i są zdrowsi :)

Gość gość
wystarczy warzywa i owoce sórowe by dostarczyc organizmowi witaminy mineraly enzymy i ine rzadkie zwiazki

Gość gość
co służy japończykom niekoniecznie posłuży nam. brałam kiedyś jod w postaci morszczynu /bez wiedzy lekarza/ no i doigrałam się nadczynności tarczycy. wszystko może posłużyć zdrowie z tego co Ty i inni wymienili pod warunkiem zachowania rozsądku.

Gość gość
ja piłam kiedys płun lugola, dawalam 1-2 krople do picia i czulam sie swietnie :) musze znow zacząc teraz zrobilam sobie roczną przerwe zeby nie przedobrzyc, biore tez jak ty witamine C w duzych ilosciach a suplementow nie kupuje, nie warto :) zbyt male dawki jak dla krolika, zbyt drogie...

Gość gość
ja szukam nadal ;)

Ja oprócz tego, że dbam o cerę - stosuję naturalne kosmetyki i zwracam uwagę na to, co jem (to też ma wpływ na jej kondycję), przyjmuję suplement od Doppelherz, o ten - http://www.doppelherz.pl/produkty/doppelherz-aktiv/doppelherz-aktiv-lifting-complex-premium.html W jego składzie znajdują się składniki, które wspomagają dermokosmetyczne kuracje przeciwzmarszczkowe i pomagają zachować młody wygląd skóry. To z pewnością preparat, który polecany jest dla kobiet, chcących zadbać o zdrowy wygląd :)

Gość gość
ja piję chlorofil, herbatę z czystka i pokrzywy, biorę też foliany bo w najbliższym czasie chcę się starać o dziecko