Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patison77

Psycholog Warszawa

Polecane posty

Gość Patison77

Szukam jakiegoś dobrego psychologa w Warszawie. Sporo dobrego słyszałam o Pani Marcie Wiśniewskiej, czy ktoś mógłby się wypowiedzieć?

Gość Laurencja71w
Owszem Marta Wiśniewska jest bardzo dobrym psychologiem. Ma wiele dobrych opinii w sieci. Sama byłam jej "pacjentką" miałam lęki, niską samoocenę, ale dzieki terapii wyszłam na prostą.

Gość Gośććććć
Ja również mam jak najlepsze zdania o tym lekarzu. Jest miła, cierpliwa, potrafi rozmawiać z pacjentem. Świetny psycholog, z powołaniem.

Gość gość
AUTOREKLAMA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
ja polecam gabinet Anny Maciejewskiej. naprawde super fachowiec i zna sie na rzeczy, warto sie do niej udać i rozwiazac wszystkie potrzebne problemy

Gość gość
Tak, Pani Ania naprawde jest specjalistą w swoim fachu, nie raz pomogła mnie i moim znajomym :)

Gość Raadek
Ja mogę polecić pana Jacka Sędkiewicza. Uczęszczałem do niego na terapię i bardzo mi pomógł. Jeśli ktoś chciałby się więcej dowiedzieć o nim i jego pracy może zajrzeć tu http://pomoc-psychologiczna.yolasite.com/

Gość walina
zdecydowanie pani Ewelina Bazyluk. Świetna Pani Psycholog. Nie mogę nic złego powiedzieć, zawsze życzliwa i sympatyczna. Leczenie u niej jest bardzo przyjemne, nie odczuwa się jakieś presji czy coś. www.psychologgia-plus.pl

Gość Anna Karenina45
świetnym psychologiem z naszej kochanej stolicy jest Anna Górska . Bardzo jestem jej wdzięczna za terapię indywidualną oraz za wsparcie , które otrzymałam. Bez terapii nie poradziłabym sobie , a kto wie czy wgl bym jeszcze żyła

Gość gość
Jeżeli szukasz dobrego pomocy psychologicznej w Warszawie to polecam Centrum Zdrowia i Psychoterapii na Lwowskiej 5. Mi osobiście bardzo pomogły wizyty podczas rozwodu...nie mogłam poradzić sobie sama ze sobą, że zostałam zdradzona i zostawiona.

A o ośrodku terapii Dialog,ktoś z Was słyszał? Mają gabinety w kilku miejsca w Warszawie... Dla mnie ważne jest też opinia na temat tego czy specjaliści w tym ośrodku potrafią słuchać i naprawdę pomóc! Może ktoś też się już umawiał przez ich stronę http://www.terapiadialog.pl/home/ ?