Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Osoby robiące błędy ortograficzne to analfabeci lub jacyś nieogarnięci

Polecane posty

Gość gość

......

Gość gość
Ópośledzeni

Gość gość
Wyksztalcona wiesniaro poczytaj wiecej na ten temat. Podobno teraz maturzysci i ludzie po studiach sa glupsi niz ci co ksztalcili sie za komuny. Mam ponad 50 lat wzrok juz nie ten. Wiec s********j przyglupie ,mam cie gleboko w d***e.

Gość gość
Twój wzrok i brak kultury tłumaczy brak podstawowej wiedzy? :D Wieśniaro bez wykształcenia.

Gość gość
nie świruj pawiana miernoto

Gość gość
Wyksztalcone bezmozgi:-)

Gość gość
Do mnie to było stara ruro bez wykształcenia? Miernoto. Wstyd pisać z błędami. Taka ślepa jesteś, że liter nie widzisz? To byś w ogóle nic nie pisała. Nic nie czytasz i tyle. Gówno cię nauczyli za komuny. Ktoś ci podpowiada co pisać niedorozwoju? :D

Gość gość
NIC nie czytają. To smutne.

Gość gość
Hela z za sciany mi podpowiada co pisac. Psi wytrysku:-)

Gość gość
Skończyłaś podstawówkę psi wytrysku od Heli? :D Cofnij się tam.

Gość gość
Chcialabys. Ni h**a!:-)

Gość gość
Wyszło kto tu jest prostaczką patologio bez szkoły.

Gość gość
Robienie błędów ortograficznych nie musi wiązać się z brakiem wykształcenia. Są ludzie po zawodówkach, którzy nie piszą "wogóle", "kobietom" jak mają na myśli liczbę pojedynczą, "curka", wystarczy coś przeczytać nawet w gazecie, ale są nadal osoby kształcone "za komuny", które sylabizują czytając. Ludzie tacy to dyslektycy lub przymuły, które nigdy nic nie czytają, nie mają zainteresowań itp.

Gość gość
Masz mozg zryty ksiazkami,masz nabite wiedzy nic pozatym. Dlamnie to ty jestes patologiom. Pozatym niewyczulas ze z facetem piszesz:-) takas mądra idz sie kawy napij bo pewnie zmeczona jestes madralo:-)

Gość gość
Haha dojebane Kto w dzisiejszych czasach sylabizuje czytając po skończeniu 7 lat? Ktoś całkowicie zaniedbany przez rodziców i edukację, to smutne, nie powinniśmy się śmiać.

Gość gość
mnie powala na kolana tlumaczenie-robie bledy,bo szybko pisze. Takim sposobem mozna pomylic literki,wcisnac jakis klawisz,ktory jest obok. Ale jak ktos pisze " rzycie",to nie kupuje tlumaczenia,ze to "r" wtrynil tam z pospiechu. Poza tym niektorzy wala takie byki, ze nie ma na to usprawiedliwienia. Sa jakies granice. I byc moze kiepsko to o mnie swiadczy,ale moje zainteresowanie facetem mija momentalnie gdy zauwaze,ze pisze jak neandertalczyk.

Gość gość
Jestescie głópie

Gość gość
8,03 ty sie wogule nadajesz do powalenia na kolana i siorbania palki neardentalczykowi:-)

Gość gość
Wogule niewiem o co wam wszyzdkim hodzi.

Gość gość
O ladne cyce piekny tylek,nie odyplom magistra:-)

Gość gość
A ja jezdem blondynkom.I ortografi nielubie.

Gość a tfuu
nie jestem gupiom blondynkom,jeztem facet,łysy,i robie byki jak ruskie czolgi,na gg,w sms,na @ i kafe i jakoś szczególnie się tym nie łamię,a każdego, kto zwraca komuś uwage na błędy ,uważam za ćwoka i przemądrzałą francę!!!:o:p

Gość gość
najinteligentniejsza osoba, jaką w życiu poznałam potrafiła napisać "ktury krul", a był to geniusz matematyczny, taki prawdziwy. Studiował na jakimś indywidualnym międzywydziałowym kierunku studiów i pamiętam że już na praktykach studenckich dostawał ok 3500 zł. Nie wiem co z nim dalej.

Gość gość
Osoby z dysleksją mają wręcz OBOWIĄZEK nad tym pracować, cały czas się poprawiać. Zwłaszcza używać słownika. Osoby nieznające ortografii i nie piszące poprawnie to dla mnie po prostu głąby. Fakt, każdemu może zdarzyć się jakaś literówka, czy błąd, ale pisanie całych zdań z błędami? No proszę was, ludzie! *Tak poza tym, słowo rzyć zależy w jakim kontekście się piszę. Jeśli chodzi o życie, to oczywiście, jest to błąd. Jednak rzyć to po prostu dupa, więc jeśli o to komuś chodzi, to tak, jest to poprawne.

Gość gość
Każdemu może się zdarzyć, dzisiaj mieliśmy dyktando moja koleżanka napisała zamiast indyka jędyk.

Gość gość
Czytać książki! Za czasów Komuny niemalże w każdym domu był słownik ortograficzny. Chodziliśmy na czytanie lektur /popołudniowe/ do biblioteki Polonistka robiła nam dyktanda 3 razy w tygodniu od drugiej klasy Sz.Podst.

Gość gość
Ja jeszcze nigdy w rzyciu ńe popełniłam błendó ortograficznego. Wienc w czym problęm. kópcie se słownik ortograficzny.