Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana25_opole

Bardzo widoczny trądzik!

Polecane posty

Gość załamana25_opole

Cześć! Mam ogromny problem: trądzik. Mam prawie 25 lat i ciągle borykam się z tym problemem. Nie wiem już co robić, chodziłam po dermatologach i dostałam tylko jakieś maści, które nie pomagały. Miałam też badania hormonalne i wszystko jest ok..

Gość gość
miałam taki problem i udało mi się naprawde w znaczącym stopniu zniwelowac ten problem. Poszłam na zabieg laserowy.. To jakoś tak działa, że laser niszczy bakterie i działa jak antybiotyk. I ja robiłam 5 zabiegów i teraz jak czasem pojawia się jacyś "przyjaciele" to powtarzam zabiegi

Gość załamana25_opole
bolało? miałaś duże obrzęki po tym? jak zachowywała się skóra?

Gość gość
mnie nie bolało, czułam, że zabieg jest przeprowadzany ale nei bolało. No ale to kwestia indywidualna. Oczywiście byłam czerwona i opuchnięta. ale po kilku dniach było lepiej. Wiec poszukaj jakiegoś salonu w okolicy, który ma taki zabieg, tylko szukaj takiego, który ma wcześniej konsultację dermatologiczną. tak będzie bezpieczniej i będziesz mieć pewnośc, że jestes pod dobra opieka

Gość załamana25_opole
znalazłam salon arkadia, niedaleko mojego miejsca zamieszkania w opolu.. mają konsultację wcześniej przeprowadzaną. Podejdę popytam, dowiem się. Dzięki!